سلام وقتتون بخیر
ببخشید کسی میتونه راهنمایی کنه ار عطرفروشی هایی که طرف قرارداد با اس نپ پی هستن کدومشون معتبره و اصلی میفروشه؟
سلام عزیزم
آ.ت.ر.ی.ن ا.س.ت.ا.ر هست من تجربه خرید هم دارم و راضیم
ش.ق.ا.ی.ق هم هست اما به گمونم کمی گرون تر باشه حتما چک کنید قبلش
سلام عزیزم
مرسی ازت عزیزم❤️❤️
سلام جاهای دیگه هم هستن ولی قیمت رو خیلی میبرن بالا چون با اسنپ کار میکنن. مثلا پرفیوم لند. خودش یه کاری اگه ۱۵ بفروشه توی اسنپ میذاره ۳۰. به بهونه اینکه قسطیه انقدر میبرن بالا که آدم نقد بخره بهتره.
کلا اگر دیدید هر محصولی با اسنپ پی قرارداد بسته، احتمال بسیار زیاد قیمت کمترش رو توی سایت اصلی یا جاهای دیگه میتونید پیدا کنید. پولتون هم دور ریخته نمیشه.
ر..ی..ح..ا هم هست تو بعضی عطر ها ک ب ندرت پیدا میشن قیمتش فضاییه، توی عطرهای پر فروش و معمول ک اکثر عطرفروشی ها دارن قیمتاش ب نسبت متعادل تره
سلام عزیزم
سلام و درود
اتفاقا من هم قصد خرید از A•t•r•i•n S•t•a•r رو دارم
شما مسبوق به آپدیت بودن قیمت هاشون هستید؟
نیازه استعلام بگیرم؟
کلا اگر دیدید هر محصولی با اسنپ پی قرارداد بسته، احتمال بسیار زیاد قیمت کمترش رو توی سایت اصلی یا جاهای دیگه میتونید پیدا کنید. پولتون هم دور ریخته نمیشه.
بله صحبتتون کاملا درسته.اما یه وقتایی آدم ناچارهتا وایسیم اون پول جمع شه قیمتش سه برابر میشه ☹️
سلام و درود
اتفاقا من هم قصد خرید از A•t•r•i•n S•t•a•r رو دارم
شما مسبوق به آپدیت بودن قیمت هاشون هستید؟
نیازه استعلام بگیرم؟
درود بر شما
من همین هفت، هشت روز پیش باهاشون تماس گرفتم و درباره آپدیت بودن سایت به لحاظ قیمت و موجودی سوال کردم.
گفتن که ۹۹٪ آپدیت هست و عنوانی رو ازشون پرسیدم همون قیمت سایت رو گفتن صحیح هست.
بنابراین بله باید به روز باشه هرچند شما هم میتونید جهت اطمینان باهاشون تماس بگیرید پاسخگویی خوبی دارن.