عطری خاص برای شخصی خاص

درود دوستان ،این روزها با توجه به سیر حوادث و اتفاقات خیلی به فکر فرو میرم و مرتبا یه بخش از تاریخ رو مطالعه می کنم.حوادث بعد از قادسیه در زمان ساسانیان و سرنوشت یزدگرد، برای من این شخص آخرین پدر برای قوم ایرانی به لحاظ نماد به حساب میاد به نظر شما اگر در این زمان بود از چه عطری استفاده می کرد و به چه رایحه ای شناخته می شد

FARNIYA FARNIYA
1405/03/14

ما سرو می کاریم و مرگ می درویم ما همه جوان می میریم

Alexandria II #زرجوف (زرجف) الکساندریا 2 Alexandria II 

Eric Revo Eric Revo
1405/03/14

آخرین پدر کشور ایران که خب به نظرم....  ولی من در طول کل تاریخ ارادت به کوروش دارم، راجع به یزدگرد هم به نظرم هالتان برازنده اشه

در پاسخ به علی :

خیلی ممنون فکر می کنم که سلطنتی باشه

در پاسخ به FARNIYA :

ممنونم ،اما فکر می کنم که خوب نباشه چون تو اسمش الکساندر و اسکندر داره🤣

در پاسخ به Eric Revo :

آخرین پدر کشور ایران که خب به نظرم....  ولی من در طول کل تاریخ ارادت به کوروش دارم، راجع به یزدگرد هم به نظرم هالتان برازنده اشه

درسته پارس ها کوروش رو پدر می خواندند ،اما ایرانیان مبدا تاریخ خودشون رو سال جلوس هر شاهنشاه قرار میدادن و چون بعد از یزدگرد ایران شاهی نیافت مبدا همان سال جلوس یزدگرد هست وزردشتیان اون رو مبدا میدونن، پیشنهاد می کنم قصه بار یافتن سفرا عرب رو به دربار یزدگرد بخونید ،من با خوندنش گریه کردم ،ودر آخر ممنونم اریک عزیز

در پاسخ به FARNIYA :

می بخشید من روایات ،بعد از ایسوس و گوگمل،جنگ های اسکندر، و فتح تخت جمشید رو مطالعه کردم  که حدود ۱۰۰۰ سال قبل از یزد گرد هست فکر می کنم که یزدگرد هم اصلا از اسم الکساندر خوشش نمی یومد

FARNIYA FARNIYA
1405/03/15
در پاسخ به علیرضا ملک :

ممنونم ،اما فکر می کنم که خوب نباشه چون تو اسمش الکساندر و اسکندر داره🤣

کامان مگه عطر صرفا اسمه ؟

رایحه زرجوف الکساندریا مد نظرمه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟