با سلام خدمت دوستان عزیز.
من به تازگی جهت انتخاب و تصمیم به خرید باتل کامل، چندین دکانت از سایت معتبر خلی..چی خریدم که دوستان اطلاع دارن کارشون واقعا درسته و من هم از اصالتش مطمئنم به دلیل کیفیت بالای رایحه.
ولی برای مثال دو عطر زیر که خیلی هم دوستان از موندگاری و نشر بوشون تعریف کردن رو من وقتی استفاده کردم هیچ رضایتی از پرفورمنسشون نداشتم. برای مثال روی لباس حدود 7 پاف اسپری می کردم دو سه ساعت می رفتم بیرون و برمی گشتم لباس رو که بو می کردم می دیدم که حتی لباس هم رایحه قابل توجهی نداره.
#جیورجیو آرمانی اکوا دی جیو پروفوندو پارفوم Acqua di Giò Profondo Parfum
#ژان پل گوتیه له بو له پرفیوم Le Beau Le Parfum
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند که متوجه بشم مشکل چیه.
سلام دقیقا بنده هم دکانت تهیه کردم gio parfum واقعا تعجب کردم حدودا ۱ ساعت پخش داشت و بعد دیگه خود لباس از نزدیک فقط میشد متوجه بو شد جنس لباسم نخ خالص بود
انتظارم هم اصلا بالا نیست از ماندگاری ولی ۳۰ میلیون قیمت این عطره واقعا بهم فشار امد که بخوای بگردی دنبال بوش بعد ۱ ساعت و به زور متوجه بشی
سلام اگر بقول دوستان بخاطر نحوه دکانت گیری باشه خب طبیعتن تاپ نوت ها اگرم محو بشن یا یکمم الکل بپره در این صورت پخش عطر میاد پایین ولی خب ماندگاری بیشتر میشه!درصورتی که شما گفتین بعد ۳ ساعت حس نمیکردین
بنظر من یا از شامه تون هست که باید بدین ینفر دیگه بو کنه یا فاسد بودن عطر که در این صورت عطر از یه کوچولو تا زیاد بوی زننده میده بوی ترش تلخ
دوست عزیز
هر دو عطر از ماندگاری و پخش بوی کم برخوردار هستند و بیشتر مخصوص محیط بسته و روزهای گرم طراحی شدن
در هوای سرد و بادی یا بیرون انتظار زیادی نمیشه از این تیپ عطر داشت
سلام علی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه،
دکانتتون چند میل بوده؟،مثلا اگر ۵میل باشه من خودمم این مشکل رو دارم که بسیار شده ببشتر از خود عطر بخاطر پمپ کوچیک و افشانه داخلشه،چون نمیشه پمپ و افشانه حرفه ای یک مرحله ای یا دو مرحله ای داخلشون گذاشت
سلام
راستش من معمولا یک یا سه میل می خرم چون معمولا برای تصمیم گیری و تست همین مقدار کفایت می کنه.
و باهاتون موافقط قطعا افشانه دکانت خیلی ضعیف تر از باتل اصلی هست.
سلام دقیقا بنده هم دکانت تهیه کردم gio parfum واقعا تعجب کردم حدودا ۱ ساعت پخش داشت و بعد دیگه خود لباس از نزدیک فقط میشد متوجه بو شد جنس لباسم نخ خالص بود
انتظارم هم اصلا بالا نیست از ماندگاری ولی ۳۰ میلیون قیمت این عطره واقعا بهم فشار امد که بخوای بگردی دنبال بوش بعد ۱ ساعت و به زور متوجه بشی
بله دقیقا همینطوره کلا انگار عطرها جدیدا ضعیف شدن.
توی همون دکانت هایی که ازشون خریدم آرماف اینفینیتی هم بود که موندگاری و پخش فوق العاده داشت ولی اینا با 7 برابر قیمت متاسفانه هیچی.
سلام اگر بقول دوستان بخاطر نحوه دکانت گیری باشه خب طبیعتن تاپ نوت ها اگرم محو بشن یا یکمم الکل بپره در این صورت پخش عطر میاد پایین ولی خب ماندگاری بیشتر میشه!درصورتی که شما گفتین بعد ۳ ساعت حس نمیکردین
بنظر من یا از شامه تون هست که باید بدین ینفر دیگه بو کنه یا فاسد بودن عطر که در این صورت عطر از یه کوچولو تا زیاد بوی زننده میده بوی ترش تلخ
سلام.
از فاسد بودن که نیست چون کیفیت روایح کاملا مشخصه. احتمالا یا از شامه منه یا از خود پرفورمنس عادی عطر.
سلام.
از فاسد بودن که نیست چون کیفیت روایح کاملا مشخصه. احتمالا یا از شامه منه یا از خود پرفورمنس عادی عطر.
له بو له پرفیوم بخاطر بیس نوت قوی که داره ماندگاره ولی
سلام.
له بو له پرفیوم بخاطر بیس نوت قوی که داره ماندگاره ولی
دوست عزیز
هر دو عطر از ماندگاری و پخش بوی کم برخوردار هستند و بیشتر مخصوص محیط بسته و روزهای گرم طراحی شدن
در هوای سرد و بادی یا بیرون انتظار زیادی نمیشه از این تیپ عطر داشت
سلام.
والا چه اینجا چه توی فرگرنتیکا همه دارن از پخش بو و ماندگاری خوبشون میگن.
مخصوصا le beau le parfum
من هم خوزستان هستم اینجا الان شبها دما بین ۳۰ تا ۳۵ درجه هست که برای این عطرها باید اوکی باشه