با سلام خدمت دوستان عزیز.
من به تازگی جهت انتخاب و تصمیم به خرید باتل کامل، چندین دکانت از سایت معتبر خلی..چی خریدم که دوستان اطلاع دارن کارشون واقعا درسته و من هم از اصالتش مطمئنم به دلیل کیفیت بالای رایحه.
ولی برای مثال دو عطر زیر که خیلی هم دوستان از موندگاری و نشر بوشون تعریف کردن رو من وقتی استفاده کردم هیچ رضایتی از پرفورمنسشون نداشتم. برای مثال روی لباس حدود 7 پاف اسپری می کردم دو سه ساعت می رفتم بیرون و برمی گشتم لباس رو که بو می کردم می دیدم که حتی لباس هم رایحه قابل توجهی نداره.
#جیورجیو آرمانی اکوا دی جیو پروفوندو پارفوم Acqua di Giò Profondo Parfum
#ژان پل گوتیه له بو له پرفیوم Le Beau Le Parfum
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند که متوجه بشم مشکل چیه.
سلام دوست عزیز
راستش من تجربه خرید از سایتی که فرمودین رو ندارم برای همین نمیشه در مورد اصل یا تقلبی بودن دستریز ها نظری بدم. اما در کل به خیلی چیزا ممکنه بستگی داشته باشه ، اصل یا تقلبی بودن ، نحوه دکانت گیری ، برای مثال بعضی ها با سرنگ از باتل ها دکانت گیری میکنن و بعضی فروشنده ها عطر رو توی شیشه اسپری میکنن، خب این روی ماندگاری و تاپ نت عطرها احتمالا تاثیر داره. به بقیه افراد خانواده هم بدین بو کنن ببینین اونا هم متوجه میشن یا نه ، چون بعضی مواقع ممکنه حس بویایی آدم مختل بشه.
نکته دیگه اینه که انتظار و تعریف مردم از ماندگاری و پرفورمنس متفاوته ، یکی به ۵ ساعت ماندگاری میگه خوب ، یکی با ۱۲ هم راضی نیست.بعضی ها بعد از ۲۴ ساعت اگه کمترین بویی رو احساس کنن میگن فلان عطر ۲۴ ساعت ماندگاری داره.
در نهایت اگه جز انتخاب های نهایی شما هستن این دوتا عطر بهترین کار اینه که از یک جای مطمئن دیگه هم دکانت یا سمپل تهیه کنین.
اگه بین این دوتا عطر گیر کردین به نظرم پروفوندو گزینه بهتریه از نظر همه کاره بودن و همه پسند بودن.