پیرو حواشی سایت

پیرو حواشی و تعارضات روزهای اخیر سایت و به عنوان کوچک ترین عضو این محفل (بخوانید خانواده) کوتاه بگم که :

- اول اینکه یادمون نره عطرافشان اگر تا همین اواخر جایی بود برای زیست عطری و سرگرمی و یادگیری ما، الان رسما (پناهگاه) ماست. جایی که طول روز بهش رجوع میکنیم صرفا برای دست کم چند دقیقه دور شدن و فراموش کردن سیاهی مطلقی که درونش هستیم. در روزهای کابوس واری که مثل یک جزیره از دنیا جدا شدیم اینجا جاییه که همچنان امید، هنر ، زیبایی، تعامل و حس خوب رو میتونیم لمس کنیم و چه زیباتر که الان قداست و اهمیت این جمع رو بیشتر حراست کنیم با تامل به گفتار و رفتارمون.

- دوم درباره اون تعارضات پیرو بحث آزادی بیان و تخصصی یا غیر تخصصی بودن کامنت ها و ادرس های غلط دادن ذیل صفحه آمواج دسیژن که با دقت همه رو خوندم،علیرغم نداشتن صلاحیت بیان این موضوع اما با اجازه از همه یک نکته رو راجبش تمیز بدم و کمی بیشتر بشکافم و اون اینکه بله، ما آزادی کامل داریم برای بیان عقیده و دیدگاهمون در اینجا اما به قول میثم شفیعی عزیز آزادی رو با ولنگاری نباید قاطی کنیم‌.
ما در ازای قلم و تریبونی که اینجا در اختیار داریم (آزادیم) اما (مسئولیت) هم داریم. هر کامنتی که زیر صفحه هر عطری نوشته میشه صدها یا چه بسا این روزها هزاران خواننده داره. آزادیم که چی مینویسیم چون مفهوم آزادی بیان همینه اما یک مشی و چهارچوب اخلاقی باید برای خودمون مطابق چیزی که سایت تعریف کرده تعریف کنیم. ینی یک مرجع تخصصی عطر که هر کامنت و رویویی دست کم طبق میزان تجربه و تخصصمون به هر میزان که هست نوشته شه....
اینجا قرار نیست همه مثل بزرگان و قدیمی های سایت دارای قلم فصیح و مجیز و پربار باشن. هرکس میتونه تجربه و کنکاش زیبای خودش از دنیای روایح رو بنویسه اما خط مشی اخلاقی در این بین همونجاس که مغرضانه ننویسیم، آدرس غلط ندیم مثل تشابه فلان عطر به بوی فلان غذا، نکته سنجی کنیم اما ایراد نگیریم و ......
نظرات در این سایت مثل کامنت گذاشتن در اینستا نیست که صرفا خوانده شود و مهم نباشه، ممکنه یک نظر ما به خرید اشتباه یک نفر دیگه منجر بشه و بلعکس.

چه خوب میشه تو این ایام که انگار همه درون یک تونل تاریک ایستادیم کمی بیشتر تامل کنیم، ملاطفت کنیم و درک کنیم.

نظر شما چیه ؟؟؟

در پاسخ به Legend :

حالتون خوشه🤩🤩🤩بنده کی گفتم آدرس غلط در انتخاب عطر از کسی گرفتم🤔

فک کنم چشمها و حافظتون نیاز به آپدیت داره بروز رسانی اش کنید حتما🤣🤣

عذر خواهی میکنم سهوی بود خانوم نوشافرین نوشته بود اسم شما رو نوشتم 

سلام و عرض ادب.

ابتدا تشکر میکنم از آقای نجاتی عزیز بابت باز کردن رشته ی گفتگو بین اعضای محترم سایت و بعد لازمه که بگم قدردان زحمات تیم حرفه ای عطر افشان  هستم که با سعه صدر تمام نوشته های کاربران را زیر نظر دارند و تلاش میکنند از متشنج شدن فضای سایت جلوگیری کنند.

در مورد فضای سایت و آزادی بیان تا اونجایی موافقم که نظری باعث گمراه شدن و حتی خسته شدن کاربران نشود. اما متاسفانه خیلی وقتها میبینم  کامنت کاملا بی ربط و حتی توهین آمیز و گاها صحبت کاربران با همدیگه در صفحه ی عطری منتشر میشود که این اصلا خوب نیست.

یا مثلا افراط در طرفداری یا معرفی یک برند خاص و عطر اماراتی و گاهاً اسانس. این مورد در سالهای گذشته برای خود من مسئله ای نبود و حتی جلوی کسانی که با این روند مخالف بودند  ایستادم و حق دادم که هرکس میتواند در معرفی عطرها آزادی داشته باشد. ولی الان بعد از گذشت ۳-۴  سال میبینم واقعا افراط شده توی این موضوع. به نظرم این هم باید تحت نظارت تیم حرفه ای عطرافشان باشد.

و بعد ...برای خودم هم پیش آمده که نظر و ریویو عطری از من ، با اینکه نه در جواب کسی بوده و نه توهینی بوده؛ فقط به خاطر شرایط جامعه و سیاستهای سایت تایید نشده. وخب حق میدم که در ریویو عطر نباید به مسائل اجتماعی اشاره مستقیم داشته باشم. این هم قابل چشمپوشی است و تحت مسئله ی آزادی بیان قرار نمیگیرد.

کُلا  این فضا ؛ فضای کاملا صمیمی و دوستانه ای هست و امیدوارم سالهای سال برقرار و بر دوام باشه.

راستی!! موضوع اینجا در مورد آزادی بیانه  ؛ دیدم ۳۹ پیام ثبت شده ؛ آمدم نظرات رو بخونم و نظر خودمم بنویسم که دیدم فقط ۱۰ تاش ثبت شده😄😄  نزدیک ۳۰ تا پیام شرایط آزادی بیان رو نداشتن😅

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟