دوستان عزیز شیرازی به راهنمایی در مورد یک فروشگاه میخواستم

سلام
میخوام از یک پیجی خرید کنم توی شیراز ادرسشون این هست، سایت و... نداره که اعتبارش رو بررسی کنم اگر شما میشناسید لطفا راهنمایی کنید:

آدرس میدان مطهری پاساژ الهیه طبقه ۲ پلاک ۳۱۲ 

اسمشون هم ش.....راز پر.....فیوم هست

Pooria Pooria
1405/02/23

سلام 

من نمی‌شناسم ولی حضوری عطر رو بررسی کن ، مخصوصا اگر جعبه باز داره. قبلش مقایسه فیک و اورجینال رو تو چنل fake cip ببین.

حدس میزنم قیمت مناسب میده که میخوای خرید کنی. اگر میخوای شیراز باشه و مطمئن که بهت معرفی کنم گرچه گرون میدن.

Amirhosein Amirhosein
1405/02/23

سلام دوست عزیز کار الحمبرا ازشون خریدم مشکلی نداشتن 

در پاسخ به Pooria :

سلام 

من نمی‌شناسم ولی حضوری عطر رو بررسی کن ، مخصوصا اگر جعبه باز داره. قبلش مقایسه فیک و اورجینال رو تو چنل fake cip ببین.

حدس میزنم قیمت مناسب میده که میخوای خرید کنی. اگر میخوای شیراز باشه و مطمئن که بهت معرفی کنم گرچه گرون میدن.

سلام

ممنون بله قیمتش مناسب بود😅، خودم شیراز نیستم بتونم حضوری برم البته همیشه یه خرید کوچیک اول میکنم بعد سفارش اصلی رو میدم. اما گفتم بپرسم شاید کسی تجربه داشته باشه

در پاسخ به Amirhosein :

سلام دوست عزیز کار الحمبرا ازشون خریدم مشکلی نداشتن 

سلام

ممنون واقعا لطف کردی،

مرحله ۱ پاس شد👍: از وجود چنین فروشگاهی مطمئن شدم. برم تو کار سفارش اول اگر درست بود و بدون مشکل، در مرحله ۲ سفارش اصلی رو میدم.

بی نهایت ممنون

Amirhosein Amirhosein
1405/02/23
در پاسخ به کاید امیر :

سلام

ممنون واقعا لطف کردی،

مرحله ۱ پاس شد👍: از وجود چنین فروشگاهی مطمئن شدم. برم تو کار سفارش اول اگر درست بود و بدون مشکل، در مرحله ۲ سفارش اصلی رو میدم.

بی نهایت ممنون

خواهش می کنم 🌹🌹

بله من شیراز هستم فروشگاه حضوری دارن دقیقا تو همون ادرس که گفتید خودم حضوری رفتم اونجا

سلام وقتتون بخیر، بله من هم حضوری رفتم یکی دوبار خرید داشتم کلا فقط اماراتی کار میکنند. من دوتا کار صمام رو ازشون گرفتم. وقتی اونجا بودم داشتند برای مشتری های خرید غیر حضوریشون دکانت تهیه می کردن و دیدم که از باتل اصلی این کارو می کردند. با خیال راحت خرید بفرمایید.

درود.من هم خرید داشتم معتبر هستن

در پاسخ به امیر رنجبر :

سلام وقتتون بخیر، بله من هم حضوری رفتم یکی دوبار خرید داشتم کلا فقط اماراتی کار میکنند. من دوتا کار صمام رو ازشون گرفتم. وقتی اونجا بودم داشتند برای مشتری های خرید غیر حضوریشون دکانت تهیه می کردن و دیدم که از باتل اصلی این کارو می کردند. با خیال راحت خرید بفرمایید.

سلام، دم بچه های خونگرم شیراز گرم. کارتون درسته🙏🙏

در پاسخ به علیرضا ملک :

درود.من هم خرید داشتم معتبر هستن

سلام، ممنون لطف کردید جناب ملک عزیز

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟