جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو

با درود فراوان خدمت دوستان معطر به نظر دوستان آیا جنتلمن ریزرو پرایو در قیمتهای فعلی ارزش خریدش چقدره؟ همینطور بفرمایین بهترین فلنکر این لاین از نظر شما کدومه؟

درود . ارزش خریدش بستگی به سطح توان مالی شما داره 

اگر با این پول کارهای مهم تری میتونید انجام بدید نخریدش 

اگر حالت پودری عطر رو دوس دارید که تاحدی اونو شبیه به دیور هوم اینتنس میکنه میتونید عطر جی پارلیس لهوم اینتنس رو بخرید با قیمت حدود چهارتومن و کیفیت خوب

اما در جذابیت و کیفیت ژیوونشی جنتلمن ریزروپرایو شکی نیست و عطر بسیار خوبیه

سلام

خیر

همون ریزرو پرایو

مهمترین مشکل این لاین و درکل خانه ژیوانشی ب نظر من پخش بو کاملا متوسط ِ منکر کیفیت روایح نمیشم اما خب اگه قراره اینقدر هزینه کنید حداقل پخش بوی خوبی هم داشته باشه 

Pooria Pooria
1405/02/22

سلام 

نسبت به گزینه های زنبقی از بقیه ارزون تر هست. پیشنهاد من نسخه بویسی هست. 

لطافه هیز کانفشن هم گزینه خوبی هست.

در پاسخ به عطر باز نو پا :

درود . ارزش خریدش بستگی به سطح توان مالی شما داره 

اگر با این پول کارهای مهم تری میتونید انجام بدید نخریدش 

اگر حالت پودری عطر رو دوس دارید که تاحدی اونو شبیه به دیور هوم اینتنس میکنه میتونید عطر جی پارلیس لهوم اینتنس رو بخرید با قیمت حدود چهارتومن و کیفیت خوب

اما در جذابیت و کیفیت ژیوونشی جنتلمن ریزروپرایو شکی نیست و عطر بسیار خوبیه

سلام ممنون از شما

در پاسخ به علی احمد :

سلام

خیر

همون ریزرو پرایو

مهمترین مشکل این لاین و درکل خانه ژیوانشی ب نظر من پخش بو کاملا متوسط ِ منکر کیفیت روایح نمیشم اما خب اگه قراره اینقدر هزینه کنید حداقل پخش بوی خوبی هم داشته باشه 

سلام ممنونم چی به نظرتون این کیفیت و پخش رو میتونه داشته باشه؟

در پاسخ به Pooria :

سلام 

نسبت به گزینه های زنبقی از بقیه ارزون تر هست. پیشنهاد من نسخه بویسی هست. 

لطافه هیز کانفشن هم گزینه خوبی هست.

ممنونم پوریا جان

عطر بسیار قابلیه ، انصافا! اما تاکید بر وجوه چوبی -امبری بسیار بیشتر از پدر این رایحه ( دیور اوم اینتنس) هستش ، پرفورمنس متوسط (اما به هوا خیلی بستگی داره این مساله) و در آخر وجود رقیب سر سختی به نام ولنتینو اومو اینتنس که بسیار از نظر بنده حتی از دیور اوم اینتنس هم پیشی گرفته چه در رایحه و کیفیت چه در پرفورمنس ،

موفق باشید.

در پاسخ به مرصاد کریمی :

عطر بسیار قابلیه ، انصافا! اما تاکید بر وجوه چوبی -امبری بسیار بیشتر از پدر این رایحه ( دیور اوم اینتنس) هستش ، پرفورمنس متوسط (اما به هوا خیلی بستگی داره این مساله) و در آخر وجود رقیب سر سختی به نام ولنتینو اومو اینتنس که بسیار از نظر بنده حتی از دیور اوم اینتنس هم پیشی گرفته چه در رایحه و کیفیت چه در پرفورمنس ،

موفق باشید.

ممنون از توضیحاتتون

Eric Revo Eric Revo
1405/02/23

اگه کارمند اداره و استاد دانشگاه و اینا هستین ریزرو پرایو اکیه چون قرار نیست هاله بوی زیاد داشته باشی اما اگه عملکرد بهتر مد نظرته که به قول آقای کریمی اومو اینتنس از ولنتینو گزینه بهتریه.

در پاسخ به Eric Revo :

اگه کارمند اداره و استاد دانشگاه و اینا هستین ریزرو پرایو اکیه چون قرار نیست هاله بوی زیاد داشته باشی اما اگه عملکرد بهتر مد نظرته که به قول آقای کریمی اومو اینتنس از ولنتینو گزینه بهتریه.

ممنون اریک جان

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟