دوستان چرا اسانسفروشها به هوگو باس من (hugo boss men) یا همون هوگو سبز، میگن ورسوز/ورسوس/versus؟!
جالبه که این قضیه هیچ استثنایی هم نداره. بلااستثناء شما اگه بری پیش اسانس فروش و بگی ورسوز میخوام، بهت هوگو باس من سبز رو میده.
#هوگو بوس من (هوگو باس من) سبز Hugo Man
اسانس فروش ها بعد از مشورت با البرتو موریاس و الیویر پولژ این تصمیم مهم رو گرفتند .
شاید چون کل کارو کپی کردن و ساختن گفتن بزار یه اسمم انحصاری براش بزاریم😄
داداش مهم نیته شما فقط بخر و اسپری کن خودتو درگیر نام عطرا نکن 😁😂
سلام منم جوابی براش نداشتم اما دیدم یکی از دوستان قدیمی توی سایت همسایه اینو گفته:
مهدی اسدی:
در اوایل دهه هشتاد شمسی اسانسی به اسم ورسوز در ایران ترند شده بود که خیلیا باهاش خاطره دارند ،
در واقع اون رایحه پرطرفدار هیچ ارتباطی با ورسوز برند ورساچه نداشت بلکه همین هوگو بوس من بود که ((گویا بدلیل یک اشتباه سهوی)) اشتباه نام گذاری شده بود .
اسانس فروش ها بعد از مشورت با البرتو موریاس و الیویر پولژ این تصمیم مهم رو گرفتند .
ممنون fred عزیز اجرشون با آقا باب الیانو 😂
شاید چون کل کارو کپی کردن و ساختن گفتن بزار یه اسمم انحصاری براش بزاریم😄
آخه همهی پرفیومها رو کپی میکنن ولی فقط رو این یکی یه اسمی گذاشتن که مال یه پرفیوم دیگهس 😁😁
داداش مهم نیته شما فقط بخر و اسپری کن خودتو درگیر نام عطرا نکن 😁😂
خداییشم بعضیاش از خود اصلیش موندگاری بهتری دارن ولی همهی نوتها رو بهت تحویل نمیده.
سلام منم جوابی براش نداشتم اما دیدم یکی از دوستان قدیمی توی سایت همسایه اینو گفته:
مهدی اسدی:
در اوایل دهه هشتاد شمسی اسانسی به اسم ورسوز در ایران ترند شده بود که خیلیا باهاش خاطره دارند ،
در واقع اون رایحه پرطرفدار هیچ ارتباطی با ورسوز برند ورساچه نداشت بلکه همین هوگو بوس من بود که ((گویا بدلیل یک اشتباه سهوی)) اشتباه نام گذاری شده بود .
ممنون از پاسخت علیرضا جان. البته این یک مورد هنوز هم خیلی طرفدار داره منجمله خودم 🥰. قطعا که اشتباه بوده ولی نمیدونم چرا این اشتباه انقدر ادامهدار شده. در کل خیلی درگیرش شدم 😂
یک بار از یه عطر فروش هوگو باس من گرفتم، بوی
#هوگو بوس اورنج مردانه (هوگو باس ارنج) Boss Orange for men
میداد. 😁