به راستی چرا versus/ورسوز؟!

دوستان چرا اسانس‌فروش‌ها به هوگو باس من (hugo boss men) یا همون هوگو سبز، میگن ورسوز/ورسوس/versus؟!

جالبه که این قضیه هیچ استثنایی هم نداره. بلااستثناء شما اگه بری پیش اسانس فروش و بگی ورسوز میخوام، بهت هوگو باس من سبز رو میده.

Hugo Man #هوگو بوس من (هوگو باس من) سبز Hugo Man 

[EDITED] 1405/02/21 15:03
Fred_S Fred_S
1405/02/21

اسانس فروش ها بعد از مشورت با البرتو موریاس و الیویر پولژ این تصمیم مهم رو گرفتند . 

شاید چون کل کارو کپی کردن و ساختن گفتن بزار یه اسمم انحصاری براش بزاریم😄

داداش مهم نیته شما فقط بخر و اسپری کن خودتو درگیر نام عطرا نکن 😁😂

Alireza Alireza
1405/02/21

سلام منم جوابی براش نداشتم اما دیدم یکی از دوستان قدیمی توی سایت همسایه اینو گفته:

مهدی اسدی: 

در اوایل دهه هشتاد شمسی اسانسی به اسم ورسوز در ایران ترند شده بود که خیلیا باهاش خاطره دارند ،

در واقع اون رایحه پرطرفدار هیچ ارتباطی با ورسوز برند ورساچه نداشت بلکه همین هوگو بوس من بود که ((گویا بدلیل یک اشتباه سهوی)) اشتباه نام گذاری شده بود .

در پاسخ به Fred_S :

اسانس فروش ها بعد از مشورت با البرتو موریاس و الیویر پولژ این تصمیم مهم رو گرفتند . 

ممنون fred عزیز اجرشون با آقا باب الیانو 😂

در پاسخ به نوشافرین :

شاید چون کل کارو کپی کردن و ساختن گفتن بزار یه اسمم انحصاری براش بزاریم😄

آخه همه‌ی پرفیوم‌ها رو کپی می‌کنن ولی فقط رو این یکی یه اسمی گذاشتن که مال یه پرفیوم دیگه‌س 😁😁

در پاسخ به عطر باز نو پا :

داداش مهم نیته شما فقط بخر و اسپری کن خودتو درگیر نام عطرا نکن 😁😂

خداییشم بعضیاش از خود اصلیش موندگاری بهتری دارن ولی همه‌ی نوت‌ها رو بهت تحویل نمیده.

در پاسخ به Alireza :

سلام منم جوابی براش نداشتم اما دیدم یکی از دوستان قدیمی توی سایت همسایه اینو گفته:

مهدی اسدی: 

در اوایل دهه هشتاد شمسی اسانسی به اسم ورسوز در ایران ترند شده بود که خیلیا باهاش خاطره دارند ،

در واقع اون رایحه پرطرفدار هیچ ارتباطی با ورسوز برند ورساچه نداشت بلکه همین هوگو بوس من بود که ((گویا بدلیل یک اشتباه سهوی)) اشتباه نام گذاری شده بود .

ممنون از پاسخت علیرضا جان. البته این یک مورد هنوز هم خیلی طرفدار داره من‌جمله خودم 🥰. قطعا که اشتباه بوده ولی نمی‌دونم چرا این اشتباه انقدر ادامه‌دار شده. در کل خیلی درگیرش شدم 😂

یک بار از یه عطر فروش هوگو باس من گرفتم، بوی

Boss Orange for men #هوگو بوس اورنج مردانه (هوگو باس ارنج) Boss Orange for men 

می‌داد. 😁

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟