آموزش مسریت کردن

سلام عرض ادب

اگر امکانش هس قدم به قدم مسریت کردن اصولی عطرهای اماراتی رو آموزش بدین و اجازه بدین از تجارب شما، عزیزان تازه وارد استفاده کنن

حسین T حسین T
1405/02/20

سلام اگر عطر رو تازه خریدید در حد ۸ پاف اسپری کنید بعد بزارید یجای خشک و خنک و تاریک یکی دوماه بمونه هفته ای یکی دوبار هم عطرو بردارید سرو ته کنید من اینجوری نتیجه گرفتم

در پاسخ به حسین T :

سلام اگر عطر رو تازه خریدید در حد ۸ پاف اسپری کنید بعد بزارید یجای خشک و خنک و تاریک یکی دوماه بمونه هفته ای یکی دوبار هم عطرو بردارید سرو ته کنید من اینجوری نتیجه گرفتم

ممنون ، از لحاظ پخش و ماندگاری چقدر فرق میکنه؟

در پاسخ به حسین T :

درودبرشما

چقدرعجیب اولینباره میشنوم میشه بیشترتوضیح بدید

Eric Revo Eric Revo
1405/02/21

ابتدا خرید ده الی پونزده پاف، به شکم تو کمد تاریک بخوابونین و هر دو هفته چند پاف بزنین ، بعضیا تو دو ماه جا می افتن و بعضیا حتی یه سال طول می کشن  بیشترین تغییرات شامل ادکلن هایی میشه که برای کاهش هزینه یه سری مراحل رو طی نمی کنن، معمولا اماراتی ها این جوری هستن، با افزایش عمر خیلی وقت ها عملکردشون کمی بهتر میشه، رایحه اشون جا می افته البته هستن خیلی ها که اعتقاد دارن این داستان ها الکی هستش و تصور ماست ولی واقعا برای من چندین بار این تغییرات محسوس بود

حسنا حسنا
1405/02/21

سلام.

درباره‌ش زیاد خوندم تا ببینم واقعیه یا نه و چجوری باید انجام بشه. اون چیزی که من پیدا کردم این بود: باعث کاهش تندی اولیه و افزایش ماندگاریو پخش به خصوص در عطرهای خاورمیانه‌ای/عربی می شه. عطر معتدل‌تر و همگن ‌تر می شه.

به طور معمول هر چه نت‌های سنگین تر [مثل مشک، امبر، ادویه‌ای[ وجود داشته باشه زمان مسریشن طولانی تر می‌شه و حداقل رو حدود ۶ تا ۸ هفته می گن. 

کمترین زمان رو برای عطرهای فرش فلورال می‌گن حدود دو تا چهار هفته. 

اسپری کردن اولیه واجب نیست اما ورود اکسیژن و فرایند اکسیداسیون مسریشن رو سریع‌تر و با کیفیت‌تر می‌کنه.

در پاسخ به حسنا :

سلام.

درباره‌ش زیاد خوندم تا ببینم واقعیه یا نه و چجوری باید انجام بشه. اون چیزی که من پیدا کردم این بود: باعث کاهش تندی اولیه و افزایش ماندگاریو پخش به خصوص در عطرهای خاورمیانه‌ای/عربی می شه. عطر معتدل‌تر و همگن ‌تر می شه.

به طور معمول هر چه نت‌های سنگین تر [مثل مشک، امبر، ادویه‌ای[ وجود داشته باشه زمان مسریشن طولانی تر می‌شه و حداقل رو حدود ۶ تا ۸ هفته می گن. 

کمترین زمان رو برای عطرهای فرش فلورال می‌گن حدود دو تا چهار هفته. 

اسپری کردن اولیه واجب نیست اما ورود اکسیژن و فرایند اکسیداسیون مسریشن رو سریع‌تر و با کیفیت‌تر می‌کنه.

میشه کامل تر توضیح بدین مراحل رو

مهدی مهدی
1405/02/21
در پاسخ به مهدی مقدم :

میشه کامل تر توضیح بدین مراحل رو

در حد ۶-۱۰ تا اسپری کن عطرو بزار یه گوشه تو کمد 

چند هفته یه بار یکی دو اسپری بزن

بعد یکی دو ماه عطرت از حالت الکلی یکم در میاد 

بازم بستگی به عطرت داره

البته اینم اضافه کنم پگاسوس الحمرا شش ماهی بود گوشه کمد گذاشته بودم الان که چند پاف اسپری کردم بوی خیلی ناجور پخش شد اصلا انگار نه انگار پگاسوسی هس بوی حشره کش و.. بگم منطقه ما الان بسیار سرده و مشکلی بابت پوشیدنش نداشتم 

بهتر بود مینوشتی جا انداختن عطر تا مسریت 

سرچ کنید مسریت و این قص عناوین چی هست و چه مرحله ای و با چه مراحلی انجام میشه!

این عنوان ها مربوط به مصرف کننده نمیشه

شما میتونید عطرو پاف کنید بر عکس بذارید، ۴۵درجه بذارید، دارش بزنید، اتیشش بزنیدیا بذارید رو گاز قل بزنه تا جا بیفته. ۲ماه یا ۲۰۰سال بذارید کنار

و بعد تو ابو هوای متفاوتو شرایط دمایی متفاوت و بینی ورزیده تر بوی دیگه ای هم بشنوید

مایعی که دست مصرف کننده میرسه کارش از این حرفا گذشته

عطرهای کپی که قبل از مصرف کننده هم ثابتن

بیشتر جستجو کنید و موارد استثنا هم شامل این قضیه نکنید

Fred_S Fred_S
1405/02/21

۱. عطر، محصول لبنی نیست که جا بیفتد

بزرگترین اشتباه این است که عطر را با شراب یا ترشی مقایسه می‌کنند. در صنعت عطر، مرحله‌ای به نام Maturation وجود دارد که قبل از پر کردن شیشه، اسانس و الکل را مدتی در مخازن بزرگ نگه می‌دارند تا واکنش‌های شیمیایی انجام شود. وقتی عطر به مرحله پلمب و فروش می‌رسد، یعنی کمپانی (مخصوصاً برندهای معتبر) تایید کرده که واکنش شیمیایی به ثبات رسیده است. اینکه مشتری عطر را بخرد و بگذارد در کمد تا معجزه شود، عملاً زیر سوال بردن کل مهندسی شیمی آن برند است.

۲. اکسیداسیون، دشمن عطر است، نه دوست آن

چیزی که مردم به آن می‌گویند جا افتادن، در واقع اکسیداسیون است. به محض اینکه اولین پاف را می‌زنی، اکسیژن وارد شیشه می‌شود. اکسیژن باعث تخریب مولکول‌های عطر می‌شود، نه تقویت آن‌ها.

نت‌های بالایی (مثل مرکبات و میوه‌ها) اولین قربانیان هستند و زود می‌پرند.

اگر بعد از مدتی حس می‌کنی عطر قوی‌تر شده، در واقع فقط الکلش پریده و غلظت اسانس (که حالا کمی هم اکسید و کدر شده) بالاتر به نظر می‌رسد. این یعنی عطر دارد به سمت خراب شدن می‌رود، نه بهتر شدن

۳. تلقین روانی 

بخش بزرگی از مسریت، در مغز مصرف‌کننده اتفاق می‌افتد.

-روز اول عطر را می‌زند و چون انتظارش بالاست، ممکن است توی ذوقش بخورد.

سه ماه بعد که دوباره سراغش می‌رود، هم بینی‌اش به آن رایحه عادت کرده و هم دمای هوا یا شرایط روحی‌اش تغییر کرده است. او این تغییر حس شخصی را به حساب تغییر جادویی مایع داخل شیشه می‌گذارد، در حالی که فقط ذهن اوست که با بو کنار آمده است.

۴ بهانه‌ای برای فرار از ری‌فورمولاسیون و کیفیت پایین

امروزه که خیلی از عطرها به خاطر قوانین ایفرا (IFRA) ضعیف شده‌اند، واژه مسریت شده است سنگر فروشنده‌ها و طرفداران متعصب.

اگر عطری ماندگاری ندارد، یعنی فرمولش ضعیف است. هیچ کمد تاریکی نمی‌تواند غلظت اسانس را از ۵ درصد به ۲۰ درصد برساند

اینکه بگوییم بگذارد بماند تا درست شود مثل این است که ماشین خرابی بخری و نمایشگاه‌دار بگوید توی پارکینگ بماند خودش موتورش تعمیر می‌شود

خلاصه اینکه اگه عطر نیاز به زمان داشت، خود کارخونه که تشنه‌ی اعتبار و فروشه، زودتر نمی‌فرستادش توی بازار. مسریت فقط یه بازی روانیه برای اینکه ضعفِ پخش و ماندگاری عطرهای ضعیف رو توجیه کنن. عطرِ خوب، از همون پاف اول باید خودش رو ثابت کنه.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟