دوستان بهترین تجربه هایی که از عطر های سبز و سیتروسی داشتید چی بوده؟ هم اقتصادی هم غیراقتصادی...
خودم از مارلی گرینلی خیلی لذت بردم و بازخورد های خوبی گرفتم
درود
برند لاکچریآکوا مشابه های باکیفیتی در حجم 50 میل ،زیر یک میلیون تومان تولید کرده ،به نسبت قیمت ارزش خرید بالایی دارن
سلام
یسری ها میگن کالیفرنیا دریم شبیح هست
اما کپی برابر اصل میخای ادکلن شریف از لطافه هم هست
البته یه چند نفر از اطرافیان وقتی بنده آکوا بولگاری میزدم هم میگفتن شبیح گرینلی هست
درود
برند لاکچریآکوا مشابه های باکیفیتی در حجم 50 میل ،زیر یک میلیون تومان تولید کرده ،به نسبت قیمت ارزش خرید بالایی دارن
سلام
شما تست داشتین؟ من کامنت های دی.ی کالا رو میخوندم، راجب ماندگاری کامنتای منفی زیاد داشت
سلام
شما تست داشتین؟ من کامنت های دی.ی کالا رو میخوندم، راجب ماندگاری کامنتای منفی زیاد داشت
من توی فروشگاه تست داشتم پس دقیق نمیتونم نظر بدم ،از نظر شباهت بو راضی کنندست ولی روی پرفورمنس خیلی حساب نکن!و بالای یک میلیون هم ارزش خرید ندارن..
درود
سلام و درود
ممنون بابت پیشنهادتون با وجود گاردی که نسبت به عطر غیر اورجینال دارم ولی کامنتاش رو تو دیجی کالا خوندم، خیلی نظرات متناقض بود ولی با وجود قیمتشون شاید برای یه بار تست گزینه ی بدی نباشه 🙏🏻
سلام
یسری ها میگن کالیفرنیا دریم شبیح هست
اما کپی برابر اصل میخای ادکلن شریف از لطافه هم هست
البته یه چند نفر از اطرافیان وقتی بنده آکوا بولگاری میزدم هم میگفتن شبیح گرینلی هست
سلام و درود
ممنون بابت پیشنهادتون🙏🏻