سلام و خداقوت خدمت تمام عطرافشانی های جان❤امیدوارم سردماغ و همینطور درسته فعلا وقتش نیست، ولی عاشق باشید🤍،
همیشه جرعت و جسور بودن خانمارو تحسین کردم ولی به تازگی متوجه شدم این مقوله در زمینه عطر و روایح بیش از پیش جریان داره😄
همانطور که در مطلب قبلیم گفتم من تجربه بازخورد پارادوکس زیادی داشتم در قبال استفاده از عطرای یونی مثل مارلی آلتیر و آنجلز شیر و .... که خانم موجهی اومده تعریف کرده ولی آخرش گفته این عطر مردونش هم هست؟،واسه همسرم میخوام😐،حالا نمیدونم قصد سرصحبت باز کردن رو داشت یا هدفش مسخره کردن بود خدا داند!
تو این چند روزه هم که با استلار تایمز عجین شدم بیشتر این رو احساس کردم که در مرتبه اول از ماست که بر ماست،برادران عزیزم چه اشکالی داره تو این قضیه ما مردا از خانما یاد بگیریم؟همانطور که خیلی چیزارو خانما از ما یادگرفتن اینبار برعکس بشه؟،کی گفته مرد فقط عودی دودی چوبی و تلخ باید بزنه؟،من دوستی داشتم عاشق افترنون سوییم و پسفیک چیل بود ولی یکی بهش گفته بود بوی پرتقال و زرد آلو میدی متاسفانه دیگه نپوشید اینارو،این یعنی چی آخه؟،ولی در عوضش دختر خانمی همکلاسیم بود چهارسال دست از آمبر نومد نکشید😑من هنوزم گاهی اوقات خواب اینکه آمبرنومد رو اور پاف کرده اومده سر کلاس مدنی ۷ نشسته رو میبینم🤦🏻♂️،جسارت استفاده از این نوع روایح شیرین و گلی و مرکباتی و بعضا گورماند رو داشته باشیم که جامعه ما در این حد جنسیت زدایی نکنه در این رابطه،دیر بجنبید کهربای استلار تایمز هم ازمون گرفتن حالا گل و کارامل و کاکائو و اینا بماند رو چشم تقدیمشون میکنیم مال خودشون😄
احترام مجدد خدمت بانوان عزیز و شجاع کشورم🌹
نقطه میذارم❤
من یادمه بچه بودم پیرمردها از عطرهای شیشه ای کوچکی استفاده می کردند بخصوص بعد از اصلاح که روایح آن گلی و شیرین و خیلی شبیه عطرهای زنانه امروزی بود...
این رسم تلخ بودن یعنی مردانه بودن و جذاب را تا جایی که یادمه از لالیک شروع شد...و ترند شد...
نکته ای دیگر اینکه یکی از دخترهای فامیلمان عطری دودی و تلخ و دارک و بشدت مردانه می زد (طبق تعاریف امروزی) و می گفت همه همکلاسی هایم (دختر) همه اش مرا بو می کنند و عاشق این بو هستند و احساس می کرد که برای جنس مخالف هم همینقدر جذاب است . که بعدها فهمید که نیست و سلیقه عطرش کاملا متفاوت شد...
جالب اینکه مانند لباس خانم های زیادی لباس مردانه و عطر مردانه و ... می زنند و کاملا عادی است اما اگر مردی لباس زنانه یا عطر زنانه بزند غیر عادی است و ممکنه فورا قضاوت شود... این ها مسائل جذابی برای تحقیق روانشناسی و جامعه شناسی است.
ممنون و سپاسگزارم سیامند جان بابت همراهی و توضیحت💫
بله بله خیلی ممنونیم از اظهار نظر شما تبریز مارالی😂و همچنین سپاسگزارم از همراهیت💫
بله بله خیلی ممنونیم از اظهار نظر شما تبریز مارالی😂و همچنین سپاسگزارم از همراهیت💫
یاشاسین😁🌹
عههه نظرم دوبار ثبت شد که یکیش پاک نشد ادیت خالی زدم که مثلا شاید پاک بشه اونم زهی خیال باطل ...🗿💔😂اون یکیو بخون سبحان😂