سلام و خداقوت خدمت تمام عطرافشانی های جان❤امیدوارم سردماغ و همینطور درسته فعلا وقتش نیست، ولی عاشق باشید🤍،
همیشه جرعت و جسور بودن خانمارو تحسین کردم ولی به تازگی متوجه شدم این مقوله در زمینه عطر و روایح بیش از پیش جریان داره😄
همانطور که در مطلب قبلیم گفتم من تجربه بازخورد پارادوکس زیادی داشتم در قبال استفاده از عطرای یونی مثل مارلی آلتیر و آنجلز شیر و .... که خانم موجهی اومده تعریف کرده ولی آخرش گفته این عطر مردونش هم هست؟،واسه همسرم میخوام😐،حالا نمیدونم قصد سرصحبت باز کردن رو داشت یا هدفش مسخره کردن بود خدا داند!
تو این چند روزه هم که با استلار تایمز عجین شدم بیشتر این رو احساس کردم که در مرتبه اول از ماست که بر ماست،برادران عزیزم چه اشکالی داره تو این قضیه ما مردا از خانما یاد بگیریم؟همانطور که خیلی چیزارو خانما از ما یادگرفتن اینبار برعکس بشه؟،کی گفته مرد فقط عودی دودی چوبی و تلخ باید بزنه؟،من دوستی داشتم عاشق افترنون سوییم و پسفیک چیل بود ولی یکی بهش گفته بود بوی پرتقال و زرد آلو میدی متاسفانه دیگه نپوشید اینارو،این یعنی چی آخه؟،ولی در عوضش دختر خانمی همکلاسیم بود چهارسال دست از آمبر نومد نکشید😑من هنوزم گاهی اوقات خواب اینکه آمبرنومد رو اور پاف کرده اومده سر کلاس مدنی ۷ نشسته رو میبینم🤦🏻♂️،جسارت استفاده از این نوع روایح شیرین و گلی و مرکباتی و بعضا گورماند رو داشته باشیم که جامعه ما در این حد جنسیت زدایی نکنه در این رابطه،دیر بجنبید کهربای استلار تایمز هم ازمون گرفتن حالا گل و کارامل و کاکائو و اینا بماند رو چشم تقدیمشون میکنیم مال خودشون😄
احترام مجدد خدمت بانوان عزیز و شجاع کشورم🌹
نقطه میذارم❤
من یادمه بچه بودم پیرمردها از عطرهای شیشه ای کوچکی استفاده می کردند بخصوص بعد از اصلاح که روایح آن گلی و شیرین و خیلی شبیه عطرهای زنانه امروزی بود...
این رسم تلخ بودن یعنی مردانه بودن و جذاب را تا جایی که یادمه از لالیک شروع شد...و ترند شد...
نکته ای دیگر اینکه یکی از دخترهای فامیلمان عطری دودی و تلخ و دارک و بشدت مردانه می زد (طبق تعاریف امروزی) و می گفت همه همکلاسی هایم (دختر) همه اش مرا بو می کنند و عاشق این بو هستند و احساس می کرد که برای جنس مخالف هم همینقدر جذاب است . که بعدها فهمید که نیست و سلیقه عطرش کاملا متفاوت شد...
جالب اینکه مانند لباس خانم های زیادی لباس مردانه و عطر مردانه و ... می زنند و کاملا عادی است اما اگر مردی لباس زنانه یا عطر زنانه بزند غیر عادی است و ممکنه فورا قضاوت شود... این ها مسائل جذابی برای تحقیق روانشناسی و جامعه شناسی است.
متشکرم از مترادفهایی که برای این واژه آوردید. اما با این حساب «نه به جنسیتزادیی» برابره با «نه به پاک کردن جنسیت از روی عطرها». پس یعنی جنسیت رو محکم نگه داریم. بازم که همون شد جناب جواهری. ::)
مگه شما در آرزوی پاک کردن برچسب زنانه از روی یکسری عطرها نیستید؟ در این صورت فکر میکنم منظورتون «بله» به جنسیتزُدایی باشه.
میون اینهمه کلمات بیکار بودم که از کلمه زدایی استفاده کردم؟😂
به لغت نامه دهخدا و فرهنگ معین و فرهنگ عمید هم پناه بردم در کمال ناباوری هم حرف شما درسته هم حرف من،
یعنی هم میشه، نه به پاک کردن جنسیت از روی عطرها
و هم میشه، نه به جدا کردن جنسیت از روی عطرها که حرف و منظور من همینه،
عجب کلمه ای بوده زدایی و ما خبر نداشتیم😄🤦🏻♂️
بازم ممنون از نکته سنجیه شما،
در پناه تک نوازنده گیتار هستی باشید.
سلام سبحان جان من جان کلام شما رو عمیقأ درک میکنم و خودمم اگر مثلا آقایی رایحه ی زنانه زده باشه یا خانمی رایحه ی مردانه زده باشه برام مهم نیست و هیچوقت خرده نمیگیرم و قضاوت نمیکنم منتهی بحث جای دیگری است
ببینید الان خانما شاید بیان بگن نه بابا راحت باشید این حرفای زنونه مردونه چیه ولی در واقعیت تو ذهنشون جور دیگری تعریف میکنند در نهایت از کسی خوششون میاد که ادکلن تلخ و مردانه و مستحکم زده باشه حرفم فقط ادکلن نیستا ادکلن یک بخشی از استایل بزار اینجوری بگم در نهایت از کسی که استایل مردانه و کمی خشن شبیه استایل های بد بوی داشته باشه بیشتر خوششون میاد فکر میکنند روی اون آدم بیشتر میتونند حساب کنند یا اگر دعوا بشه اون آدم راحتتر میتونه کتک کاری کنه یه همچین چیزی(فقط خواستم فضا رو توصیف کنم ) حالا کی این حرکت ادکلن زنانه زدن بعد منفی نمیگیره؟ زمانی که شما واقعا استایل و رفتارت ماسکولین باشه و ادکلن زنانه بزنی اونوقت آنچنان ادکلن زنانه ای که زدی به چشم نمیاد حتی شاید الگویی بشه برای بقیه آقایون
مثالش اسنوپ داگ که ادکلن دلینا صورتی رو میزنه هیچکس خرده نمیگیره بهش که هیچ میگن بابا اسنوپ داگ دلینا زده پس ماهم میتونیم دلینا بزنیم
من متوجه هستم همه ی اینا شاید اشتباه باشه در منطق ولی واقعیتی که وجود داره
برعکسش رو بخوام بگم من مشکلی با خانومی که ادکلن مردانه زده یا استایل مثلا اسپرت و پسرونه داره ندارم ولی هیچوقت اون خانم رو برای خودم انتخاب نخواهم کرد من دوست دارم کسی رو انتخاب کنم که فمنین و لطیف باشه دوست دارم با عرضه باشه یا حتی مدیر و رییس یک جایی ولی دوست ندارم از اون خطوط زنانه اش عبور کنه
در هر صورت همیشه استثناهایی وجود داره ممکن آقایانی هم باشند که هیچ مشکلی نداشته باشند خانم یا پارتنرشون استایل پسرونه یا خیلی اسپرت داشته باشه و عطر مردانه بزنه و اصلا حتی جذب این موضوع هم بشن ولی همه اینجور نیستن
ببخشید انقدر پر حرفی کردم
ته تهش اینو بگم خواستید ادکلن زنانه بزنید بزنید ولی نه جلوی پارتنرتون جلوی کراش یا پارتنر فقط اون ادکلن خیلی خیلی مردانه ای که دارید رو بزنید تا اثر گذاری بیشتر باشه برعکسش هم برای خانما صدق میکنه
بی نظیر بود سورنا جان لذت بردم❤،قطعا که عطر قرار و جلوی پارتنر فرق داره و حتی نوع پوشش،ولی سورنای عزیز به نظرم اونم بستگی به شخصیت و طرز فکر طرف مقابلت داره،در افراد و به نسبت شخصیت ها این موضوع متغیره،یعنی من هر روز که میگذره بیشتر به این باور دارم که عجیب تر از دنیای عطر و روایح تو کل تاریخ بشریت وجود نداره......
سپاسگزارم و بسیار ممنونم بابت همراهی همیشگی و صمیمانت رفیق💫
فهمیدم مشکل از کجاست!
مشکل از نسبت دادن بعضی رفتارها به جنسیت،مثلا خشونت شجاعت و امنیت برای مرداست و ظرافت و مهربانی و آرام بودن برای خانمها!
دقیقا مثل اینکه بگی مرد که گریه نمیکنه!مرد که نمیترسه! یا مثلاً زن که داد نمیزنه! زن که عصبی نمیشه!
همونقدر که پیراهن مردونه روی تن خانومه خوب میشینه و بهشون میاد ، برای عطر هم همینه
ولی برعکسش تو هر دو مورد فکر نکنم جواب بده 😁
کاری میکنیم انشاالله جواب بده😄سپاسگزارم ازت امیررضا💫
سبحانِ سبحان ، پسر خوب
آمدم بروم در صفحه پرسش امیر رنجبر عزیز ، دیدم پرسش تو ذیل آن است ، خواندم !
پاسخ اینست ، راجع بهش فکر کن :
وقتی مردان یک سرزمین ، ضعیف شوند ( متوجهی چه میگویم ؟؟ ) ، زنان جای ایشان گیرند !
این یک قانون است ! طبیعت است ! کمال است که باید رو به جلو طی شود ! دلیل خلقت است !
عطر ، خود از "قوانین" خلقت است !
بسیاری نمیدانند این یعنی چه !!
مفصل است ، باید یکساعت بنویسم ، خسته میشوم ، خودتان تفکر کنید راجبش :)
وقتی مردان ضعیف شوند ، زنان جایشان گیرند !
مثل مردان لباس میپوشند ، حرفهای مردانه میزنند ، فحش های مردانه میدهند ( دیشب خانم جوان و زیبایی را دیدم که تلفنی فحش میداد به آنسوی خط که : ... ام در ... ات !
صحبتش که تمام شد ، رفتم جلو ، چیزی گفتم که آرام شد ، سپس گفتم میشه لطفا آن چیزت را به من هم نشان بدهی ؟؟ ربع ساعت میخندید :)
چون مردان عطر میپوشند ، و ... !
اتفاقات اخیر را مرور کن ، میفهمی چه میگویم !
قول میدهم ، شرط میبندم ، همینجا کتبا مینویسم :
اوضاع که همه جوره درست شد ، آنوقت برمیگردند سر جای خویش !
من مرده و شما زنده ! خواهید دید !
حال این سوال پرسیدی : چرا در ملل دیگر هم دیده ایم ؟؟
دو پاسخ دارد که یکی را نمیتوانم بنویسم ، اگر حضوری یکدگر را دیدیم بپرسید تا بگویم ! اما دومی :
بر آمار نظر کن ! حتی ۱ از ۱۰۰ هم نیست نسبت به اینجا !
روح جمعیِ اینجا آزرده است فعلا !
و کاش بدانید این یعنی چه ، و از آن مهمتر : چه هااا کند !
پرسشی که شما پرسیدی ، یکی از چندین است !!
ارادت ها
استاد عزیزم منت گذاشتید خیلی مچکرم ازتون😂منم نیم ساعته دارم میخندم وقتی شمارو تو اون لحظه مقابل اون خانم تصور میکنم،افتخار دادید قربان❤
علاوه بر جنسیت زدایی من عمدتا با نسبت دادن گروه سنی به عطر ها خیلی مشکل دارم مثلا من عاشق نارسیسو پودری یا ولنتینو پودرم و عمدتا چه تو عطر فروشی چه بین اطرافیان بهم میگن به سنت نمیخوره و مناسب خانمای بالای سی ساله
متاسفانه این مورد هم هست ولی چه میشه کرد،راحت باشید به قول معروف با اعتماد به نفس چیزی که دوسش دارین و ازش لذت میبرید بپوشید،سپاسگزارم از همراهیتون💫
درود
از نظر من عطر جنسیت نداره هرچی که دوستش داری و حال دلتو خوب میکنه(حتما توی موقعیت و فصل درست) استفاده کن.بارها شده عطرفروشی رفتم و به فروشنده گفتم فلان عطرو بیار تست کنم،چشماش گرد شده گفته مردونست ها:) یا کلا من توی جمع دوستام معروفم به کسی که عطر مردونه استفاده میکنه،لزوما اینطور نیست چون اگه بخواییم بر اساس برچسب جنسیتی به عطرام نگاه کنیم عطرای زنونه بیشتری دارم ،بحث اینه که عطر کلا جنسیت نداره.یکبار عطرفروشی بودم یه آقا پسری که بامبشلو تست کرده بود و خوشش اومده بود،از فروشنده پرسید که مردونه همین عطرو ندارین؟:) در حالی که همون روز من داشتم ساواج الکسیر میخریدم.
پس آقایون,بامبشل بزنید:) توی این فصل خیلی بهتر از توسکان لدر و امواج اینترلوده که باهاش دوش میگیرید:)
بامبشل؟😂جرعت و شهامتی که دارید قابل ستایشه ولی خیلی تند نرفتیم خانم آیناز؟،اون دیگه غول مرحله آخره و شرایط خودش رو میطلبه،من همین که مردان سرزمینم رو به آلتیر و آنجلز شیر و استلار تایمز هم راضی کنم بسه واسه من،
بی نهایت سپاسگزارم از همراهیتون و توضیحات خوبتون💫
سلام سبحان جان امیدوارو حالت خوب باشه همشهری😄
عرضم خدمتتون کههه منم با حرفای آقای سورنا مقدم موافقم خیلی کامل گفتن و اینکه طبیعیه که آقایون از عطر خانوما خوششون بیاد و خانوما هم از عطر آقایون چون هدف اصلا همینه ولی خب مهمه که کی و کجا اون عطر رو بپوشی🫠😬