درود بر اعضای عزیز این محفل گرم معطر و دوست داشتنی
عطر دیور ژادوری که نه سال پیش خریدم رو قصد فروشش رو کردم و توی دیوار گذاشتم اما دو ماه گذشت و مردم نه اعتمادشو دارن نه پولشو (قابل درک)
دوستان میگفتن چنل های تلگرامی میشناختن برای خرید و فروش عطر ولی الان که دسترسی نداریم توی بله یا جاهای دیگه جایی میشناسین؟ هم پول لازمم هم ده ساله این بنده خدا چهره ی باتل زیباش برام احتراماً شده برج زهرمار و به نظرم صاحب واقعیش خیلی بیشتر میتونه بپرستدش.
سلام،قیمتشو چقدر مد نظر دارید؟
ببینید نمیدونم قیمتم چقدر خوبه. ولی با توجه به اینکه عطرم جعبه نداره و ۸۰ درصدش مونده قیمت رو ۱۹ تومن در نظر گرفتم.
سلام غزال جان امیدوارم حالت خوب باشه،
نظرت رو خوندم زیر میس دیور،انگار شکر خدا ۱۰۰میلش رو از ع.ط.ر.س.ر.ا گرفتی درسته؟،خوشحالم واست💫
قرار بود بهمون بگی سیب سلامت و اینجور چیزا داشت یا نه خانم خوش قول😄،
همچنان وقتی رو پوست حساست اسپری میکنی اوکی هستش دیگه همه چی؟
سلام غزال جان امیدوارم حالت خوب باشه،
نظرت رو خوندم زیر میس دیور،انگار شکر خدا ۱۰۰میلش رو از ع.ط.ر.س.ر.ا گرفتی درسته؟،خوشحالم واست💫
قرار بود بهمون بگی سیب سلامت و اینجور چیزا داشت یا نه خانم خوش قول😄،
همچنان وقتی رو پوست حساست اسپری میکنی اوکی هستش دیگه همه چی؟
سلام جناب جواهری
ای واییییی اصن به کل یادم رفته بود 😔😔😔
بله ببینید من احساس میکنم یا اشتباه کردم یا از سایتشون حذف شده ولی مدعی سیب سلامت نیستن و ندارن هم. میگن کارت گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی همراه کالا ها ارسال میکنیم. بازم من توی جعبه چیزی به جز خود عطر دریافت نکردم.
بله همچنان هیچ واکنش آلرژیکی به عطر هاشون چه روی پوست چه تنفسی نشون ندادم خدا رو شکر و هر روز هم از عطر استفاده میکنم (عطر امضاشون باید تغییر بدم. بوکت ایدیل برای زمستونه. الان میس دیوره 😄)
بسته بندیشون بسیار شیک و زیبا و مناسب هدیهست، شیشه ها سنگین و خوش تراش هستن و اتومایزر ها... از اتومایزر عطر های اصلی که دارم بهتره به شکلی که در هر پاف میزان زیادی عطر خارج میشه و به خوبی اسپری میشه. به خوبی اتومایزر های BDK که توی ویدیو های یوتیوب دیدم نه ها. ولی خب داریم درباره چی اصن حرف میزنیم؟ 😅
دیگه خلاصه جونم براتون بگه با خرید بالای ۳ میلیون هم سه تا سمپل رایگان میدن. فعلا که راضی بودم از کشف خودم
سلام جناب جواهری
ای واییییی اصن به کل یادم رفته بود 😔😔😔
بله ببینید من احساس میکنم یا اشتباه کردم یا از سایتشون حذف شده ولی مدعی سیب سلامت نیستن و ندارن هم. میگن کارت گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی همراه کالا ها ارسال میکنیم. بازم من توی جعبه چیزی به جز خود عطر دریافت نکردم.
بله همچنان هیچ واکنش آلرژیکی به عطر هاشون چه روی پوست چه تنفسی نشون ندادم خدا رو شکر و هر روز هم از عطر استفاده میکنم (عطر امضاشون باید تغییر بدم. بوکت ایدیل برای زمستونه. الان میس دیوره 😄)
بسته بندیشون بسیار شیک و زیبا و مناسب هدیهست، شیشه ها سنگین و خوش تراش هستن و اتومایزر ها... از اتومایزر عطر های اصلی که دارم بهتره به شکلی که در هر پاف میزان زیادی عطر خارج میشه و به خوبی اسپری میشه. به خوبی اتومایزر های BDK که توی ویدیو های یوتیوب دیدم نه ها. ولی خب داریم درباره چی اصن حرف میزنیم؟ 😅
دیگه خلاصه جونم براتون بگه با خرید بالای ۳ میلیون هم سه تا سمپل رایگان میدن. فعلا که راضی بودم از کشف خودم
بسیار ممنونم از توضیحاتت💫،
بسیاری از این فروشگاه هارو میبینی سیب سلامت و اینجور چیزا دارن ولی چندان محصولات سالم و باکیفیتی توشون نیست،
خداروشکر و گوش شیطون کر،همین که رو پوست تو که به بعضی عطرا آلرژی و حساسیت داری چیزی نشون نداده، خودش حجته واسه ما😄😎
عاو خیلی ایده خوبیه. میشم دکانت ژادور فروش :)))
ولی خود دکانت ساختن هم خیلی داستان داره احساس میکنم. کلیش هدر میره. ولی آخرین راه حل همینه.
سلام غزال جان زیبا
اگر قصد داشتید بصورت دکانت بفروشید، من یه دکانت ازتون میخرم. ژادوق جزو عطرهای مورد علاقمه ولی با توجه به اینکه امسال خیلی توی خرید عطر ولخرجی کردم، در حال حاضر نمیتونم باتل کاملش رو بخرم وگرنه مطمئن باشید ازتون خریداری میکردم.
امیدوارم بتونید به شخصی که لایقشه به زودی به فروش برسونیدش.🩷🩷🩷🌹🌹🌹
سلام غزال جان زیبا
اگر قصد داشتید بصورت دکانت بفروشید، من یه دکانت ازتون میخرم. ژادوق جزو عطرهای مورد علاقمه ولی با توجه به اینکه امسال خیلی توی خرید عطر ولخرجی کردم، در حال حاضر نمیتونم باتل کاملش رو بخرم وگرنه مطمئن باشید ازتون خریداری میکردم.
امیدوارم بتونید به شخصی که لایقشه به زودی به فروش برسونیدش.🩷🩷🩷🌹🌹🌹
سلام خانم اینا زیبا 🌷
عاو عزیزم فکر کنم واجب شد دکانت درست کردنو یاد بگیرم. به هر حال روش دیگه ای هم برای فروشش نیست 🫠 چشم. با عطر ارزون بدبوهام اول تمرین میکنم که بعد خدمت شما بهترین دکانت رو ارائه بدم 🥹 ولی فعلا معلوم نیست اون موقع کیه 😬