عرض ادب خدمت دوستان
کسانی که اوتلندز و امبر نومد تست داشتند
به نظرتون بین این دوکار کدومش یرتی مهمونی بهتره و انتخاب بهتری میتونه باشه؟
با عرض ادب محمد جان سلیقه شخص من اگر برای مهمونی بخوام بپوشم اگر سربسته و داخل خونه باشه مطمئننا هیچکدوم مخصوصا اگر روزهای غیر زمستانی و پاییزی باشه.سعی میکنم از عطری استفاده کنم پخش ملایمی داشته باشه و نسبت به دمای اتاق اذیت کننده نباشه
ولی اگر فضای باز باشه مطمئننا آمبر نومد (بعد ۳۰ دقیقه) انتخاب منه
ولی مطمئننا تیپ لباس و تیپ شخصیتی شما حائز اهمیته
بنده اکثرا لباس های کلاسیک استفاده میکنم به شخصه احساس میکنم مارلی هرود در فضای بسته یا بولگاری آزاران در فضای باز تن پوشی بهتری برایم دارد
ولی باز هم برای مهمانی سر بسته عطرهای به اصطلاح س..ک..سی مثل استرانگر ویت یو ابسولوتلی یا حتی انجل شیر هم میتونه بسیار شبیماندگار بسازه🔥
سلام و عرض ادب
هیچکدام
روایح ریسکی دارن و احتمال بازخورد منفی در مهمونی زیاده
اگه شش ماه دوم سال باشه و با فضاش کنار بیای به نظر من امبرنومد بسیار شیکه و انتخاب بهتریه
با عرض ادب محمد جان سلیقه شخص من اگر برای مهمونی بخوام بپوشم اگر سربسته و داخل خونه باشه مطمئننا هیچکدوم مخصوصا اگر روزهای غیر زمستانی و پاییزی باشه.سعی میکنم از عطری استفاده کنم پخش ملایمی داشته باشه و نسبت به دمای اتاق اذیت کننده نباشه
ولی اگر فضای باز باشه مطمئننا آمبر نومد (بعد ۳۰ دقیقه) انتخاب منه
ولی مطمئننا تیپ لباس و تیپ شخصیتی شما حائز اهمیته
بنده اکثرا لباس های کلاسیک استفاده میکنم به شخصه احساس میکنم مارلی هرود در فضای بسته یا بولگاری آزاران در فضای باز تن پوشی بهتری برایم دارد
ولی باز هم برای مهمانی سر بسته عطرهای به اصطلاح س..ک..سی مثل استرانگر ویت یو ابسولوتلی یا حتی انجل شیر هم میتونه بسیار شبیماندگار بسازه🔥
خیلی ممنون رفیق برای این فصل چی پیشنهاد میدید
شاید خیلی بیسیکباشه ولی مغرم رفته به سوی ساواج EDt
سلام و عرض ادب
هیچکدام
روایح ریسکی دارن و احتمال بازخورد منفی در مهمونی زیاده
پیشنهاد شما برای ۶ فصل اول سال چیه؟
اگه شش ماه دوم سال باشه و با فضاش کنار بیای به نظر من امبرنومد بسیار شیکه و انتخاب بهتریه
سپاس اقا اریک🙏🏻❤️
سپاس اقا اریک🙏🏻❤️
خیلی ممنون رفیق برای این فصل چی پیشنهاد میدید
شاید خیلی بیسیکباشه ولی مغرم رفته به سوی ساواج EDt
عطر بسیار شیک و زیبایی هستش ولی احساس میکنم کمی هایپ شده و مشام اکثر افراد عادت کرده و چیزی برای درخشش نداره
بنده شخصا برای مهمونی عطر های مشروبی یا تنباکویی استفاده میکردم
انجل شیر-استرانگر ویت یو اینتسلی یا پارفوم-مارلی هرود -بولگاری من این بلک
همه عطرهای نامبرده برای بهار هم قابل استفاده اس البته به شرط اب و هوای منطقه شما
مانا باشید