درود و عرض ادب خدمت عزیزان عطر افشانی✨
خواستم تجربه م رو از خرید یکسری دکانت و سمپل از یکی از سایت هایی که یه مدت پیش هم دوستان معرفیش کردن باهاتون به اشتراک بذارم شاید برای یسریا مفید باشه😁
البته که این دکانت و سمپل ها رو متاسفانه عطر افشان عزیز موجود نداشت و به ناچار مجبور شدم از جای دیگه ای خرید کنم💔🫠
اینم بگم من قبلش میدونستم ممکنه تجربه بدی باشه چون توی نظرات همین جا هم خونده بودم راجبش ولی ریسکشو گردن گرفتم😅
از سایت ایرا.....وس خرید کردم و باید بگم از چهارتا تا دکانتی که خریدم یکیش اصل بود بقیه فیک یا فاسد بودن...
من ۲۰ تا سمپل ۱.۲ میلی از یه عطر رو گرفتم که اونا هم کاملا تست شده بودن نصف اون مقداری که باید میبود از شیشه خالی شده بود عملا شما پول ۰.۶ میلی رو پرداخت میکنید واسه یک سمپل ۱.۲ میلی!!!( داخل مخزن افشانه پر بود که نشون میداد از قبل اسپری شده و از طرفیم مقدارشو با عکس واقعی که کاربران توی اینترنت هم گذاشته بودن مقایسه کردم دقیقا میشه گفت از هر سمپل ۵-۷ پاف اسپری کرده بودن )
من از جای دیگه ای قبلا هم سمپل های اون عطر رو گرفته بودم (برای به همراه داشتن عطر مورد نظر کلا سمپل گزینه راحتیه ) از روی اونا هم یادمه که مقادیر اینایی که گرفتم کمتره😬
برخورد پشتیبانیشون هم محترمانه نبود که هیچ معتقد هم هستن که عطر اصلا تاریخ انقضا نداره و هیچوقتم فاسد نمیشه🗿💔
ثمره این تجربه هم این شد که حتی اگر اون آیتمایی که میخوام رو عطر افشان موجود نداشت بهتره از مدیریت چندین بار خواهش کنم تا اگر شد موجودش کنه و نرم سراغ این سایت های کلاهبردار🫠💔
ممنونم از مدیریت محترم سایت عطر افشان امیدوارم همواره سلامت و تندرست باشید جناب✨🌹
درک می کنم🤣🤣🤣
شما هم خرید داشتین ازشون؟😅
بنده اگه بعد تست یا خرید بیش از هزار عطر از فروشگاههای مختلف از اصالت کارهای این فروشگاه اطمینان نداشتم وارد این بحث نمیشدم.
این که بعضی عطرهاشون قدیمیه درسته مثلا موگلر پیوروود همون ۱۳ سال پیش دیسکانت شده.
اما اینکه فک میکنید چون دکانت ها رو قیمت مناسبی میده فاسد یا فیکه درست نیست. عمدتا فروشگاهها تسترهای نصفه نیمه ای که نمیتونن رد کنن یا عطر هایی که فروش ندارن رو دکانت میکنن و هم برای اونها صرفه داره هم برای ما.
من فروشگاهی رو سراغ دارم که دکانت ها رو بسیار گرونتر از ایرانوس میده ولی فیکه اما بازهم تاکید میکنم نه من و نه هیچکدوم ازدوستان با سابقه من هیچکدوم جنس فیک از ایرانوس ندیدیم.
مدیریت ایرا...نو.......س ایز دت یو؟😂
آقای ایلیا خان چرا انقدر اصرار دارید رو متوجه نمیشم خب من ازشون خرید کردم فیک بود هدفتون چیه الان؟ میخواید بگید من فیک و اورجینالو نمیتونم تشخیص بدم؟ یا چون سمپلاش ارزونه حق داره ازش کسری بزنه و وقتیم اعتراض میکنید میگه نه همینه اندازش و به شعور مشتری توهین میکنه و البته با اون کسری سمپلا حساب کنی میخواست کامل بفرسته همون قیمت بقیه سایتها که گرونترم هست درمیومد هیچ فرقی نداشت که بگیم مناسبه قیمتش نه
اینجا یسریا هم تجربه مشابه من رو داشتن شما هم تجربه خوبی داشتید با دوستاتون چیکار کنیم الان؟ این مسائل به خود طرف بستگی داره من که تصمیم گرفتم دیگه ازشون خرید نکنم ،اخلاق بد پشتیبانیشو کجای دلمون بذاریم این وسط؟
منم از خدام بود اورجینال میفرستاد قیمتاش ارزون که نه مفت بود قطعا قیمت مهمه، تو این وضعیت همه زیادی واسه پول دراوردن زحمت میکشیم ولی متاسفانه از خریدم پشیمونم
و اینکه واسه شما خوب بوده دلیل نمیشه که واسه همه خوب باشه همونطور که واسه من بد بوده دلیل نمیشه واسه بقیه هم اینطوری باشه من صرفا تجربه م از خریدشون رو گفتم تمام.
سلام شبتون بخیر
ع..لی گ..الری معتبره؟وارد قسمت دکانتاش شدم خیلی عجیب بود دکانت از عطرایی داشت که اصلا پر فروش نبودن،معمولا فروشگاها عطرایی که فروششون بالاس رو دکانت میکنن که نمونه رو دستشون فاسد شه ولی علی گالری اینجوری نبود اصلا!عجیب بود برام
بله کاملا معتبره بنده خرید داشتم و کاملا راضی بودم
مدیریت ایرا...نو.......س ایز دت یو؟😂
آقای ایلیا خان چرا انقدر اصرار دارید رو متوجه نمیشم خب من ازشون خرید کردم فیک بود هدفتون چیه الان؟ میخواید بگید من فیک و اورجینالو نمیتونم تشخیص بدم؟ یا چون سمپلاش ارزونه حق داره ازش کسری بزنه و وقتیم اعتراض میکنید میگه نه همینه اندازش و به شعور مشتری توهین میکنه و البته با اون کسری سمپلا حساب کنی میخواست کامل بفرسته همون قیمت بقیه سایتها که گرونترم هست درمیومد هیچ فرقی نداشت که بگیم مناسبه قیمتش نه
اینجا یسریا هم تجربه مشابه من رو داشتن شما هم تجربه خوبی داشتید با دوستاتون چیکار کنیم الان؟ این مسائل به خود طرف بستگی داره من که تصمیم گرفتم دیگه ازشون خرید نکنم ،اخلاق بد پشتیبانیشو کجای دلمون بذاریم این وسط؟
منم از خدام بود اورجینال میفرستاد قیمتاش ارزون که نه مفت بود قطعا قیمت مهمه، تو این وضعیت همه زیادی واسه پول دراوردن زحمت میکشیم ولی متاسفانه از خریدم پشیمونم
و اینکه واسه شما خوب بوده دلیل نمیشه که واسه همه خوب باشه همونطور که واسه من بد بوده دلیل نمیشه واسه بقیه هم اینطوری باشه من صرفا تجربه م از خریدشون رو گفتم تمام.
هر جور راحتید