درود و عرض ادب خدمت عزیزان عطر افشانی✨
خواستم تجربه م رو از خرید یکسری دکانت و سمپل از یکی از سایت هایی که یه مدت پیش هم دوستان معرفیش کردن باهاتون به اشتراک بذارم شاید برای یسریا مفید باشه😁
البته که این دکانت و سمپل ها رو متاسفانه عطر افشان عزیز موجود نداشت و به ناچار مجبور شدم از جای دیگه ای خرید کنم💔🫠
اینم بگم من قبلش میدونستم ممکنه تجربه بدی باشه چون توی نظرات همین جا هم خونده بودم راجبش ولی ریسکشو گردن گرفتم😅
از سایت ایرا.....وس خرید کردم و باید بگم از چهارتا تا دکانتی که خریدم یکیش اصل بود بقیه فیک یا فاسد بودن...
من ۲۰ تا سمپل ۱.۲ میلی از یه عطر رو گرفتم که اونا هم کاملا تست شده بودن نصف اون مقداری که باید میبود از شیشه خالی شده بود عملا شما پول ۰.۶ میلی رو پرداخت میکنید واسه یک سمپل ۱.۲ میلی!!!( داخل مخزن افشانه پر بود که نشون میداد از قبل اسپری شده و از طرفیم مقدارشو با عکس واقعی که کاربران توی اینترنت هم گذاشته بودن مقایسه کردم دقیقا میشه گفت از هر سمپل ۵-۷ پاف اسپری کرده بودن )
من از جای دیگه ای قبلا هم سمپل های اون عطر رو گرفته بودم (برای به همراه داشتن عطر مورد نظر کلا سمپل گزینه راحتیه ) از روی اونا هم یادمه که مقادیر اینایی که گرفتم کمتره😬
برخورد پشتیبانیشون هم محترمانه نبود که هیچ معتقد هم هستن که عطر اصلا تاریخ انقضا نداره و هیچوقتم فاسد نمیشه🗿💔
ثمره این تجربه هم این شد که حتی اگر اون آیتمایی که میخوام رو عطر افشان موجود نداشت بهتره از مدیریت چندین بار خواهش کنم تا اگر شد موجودش کنه و نرم سراغ این سایت های کلاهبردار🫠💔
ممنونم از مدیریت محترم سایت عطر افشان امیدوارم همواره سلامت و تندرست باشید جناب✨🌹
سلام انیتا عزیزم
بسیار متاسفم از تجربه بدی که داشتی.
واقعیتش منم یه بار یه دکانت از ایرا.نو.س گرفتم و خب متوجه فیک بودن نشدم ولی الان که پیام شما رو دیدم شک کردم چون همین عطر رو از عطر . امین هم گرفتم و یکم پخش بوی بهتری داشت
سلام انیتا عزیزم
بسیار متاسفم از تجربه بدی که داشتی.
واقعیتش منم یه بار یه دکانت از ایرا.نو.س گرفتم و خب متوجه فیک بودن نشدم ولی الان که پیام شما رو دیدم شک کردم چون همین عطر رو از عطر . امین هم گرفتم و یکم پخش بوی بهتری داشت
سلام زیبا✨
ممنونم ازت😅💗
بله متاسفانه عطر دکانت هاشون یا فاسد هستن یا خالص نیستن قاطی دارن و فیکن🫠💔
درود
سپاس از اينکه این تجربه رو به اشتراک گذاشتید. اتفاقا هفته پیش یکی از بچه های عطرافشان یه تستر خریدن، که بعد دریافت سر باتل کمی خالی بود. و خانم پشتیبان هم دقیقا مثل تجربه شما پاسخگو نبودن و بی ادبانه بهشون جواب دادن.
اگه عطرافشان سمپل نداشت میتونید از؛
عطر امین،
علی گالری،
ریحا (که اطلاع دارید از گرون فروش بودنشون)
خلیفه چی (اینو من تجربه خرید نداشتم اما قبلا بچه های عطرافشان گفتن که اوکی هست) خرید کنید.
فقط سمت (عطرینه استور) نرید که کاملا فیک فروش هستش
سلام شبتون بخیر
ع..لی گ..الری معتبره؟وارد قسمت دکانتاش شدم خیلی عجیب بود دکانت از عطرایی داشت که اصلا پر فروش نبودن،معمولا فروشگاها عطرایی که فروششون بالاس رو دکانت میکنن که نمونه رو دستشون فاسد شه ولی علی گالری اینجوری نبود اصلا!عجیب بود برام
سلام زیبا✨
ممنونم ازت😅💗
من تا حالا دهها عطر ازشون خریدم و هیچ مورد فیکی ندیدم
البته بعضی از عطرهاشون قدیمی هستن اما عمدتا عطرهایی که دیسکانتینیو شدن
اما مساله سمپل های نصفه نیمه شون رو من هم بهش برخوردم
البته معمولا قیمت این سمپلها رو بسیار پایینتر از بازار میذاره
خود مالکش به نظر ادم خوبی میاد بنده بعضا عطرایی که از جای دیگه خریدم رو با یه عطر دیگه ایشون معاوضه کردم:)
من تا حالا دهها عطر ازشون خریدم و هیچ مورد فیکی ندیدم
البته بعضی از عطرهاشون قدیمی هستن اما عمدتا عطرهایی که دیسکانتینیو شدن
اما مساله سمپل های نصفه نیمه شون رو من هم بهش برخوردم
البته معمولا قیمت این سمپلها رو بسیار پایینتر از بازار میذاره
خود مالکش به نظر ادم خوبی میاد بنده بعضا عطرایی که از جای دیگه خریدم رو با یه عطر دیگه ایشون معاوضه کردم:)
چه خوبکه تجربه بدی ازشون نداشتید😃
اینطور نیست که بگیم چون قیمتا رو ارزون زده حق داره از محتویات کالا کسر کنه😬 و وقتیم که جریانو بهشون میگی قبول نمیکنن میگن همینه که هست شرکت همینطوری زده( ما هم اصلا تا حالا سمپل نخریدیم نمیدونیم و فرق نیم میلی رو با یک میلیم تشخیص نمیدیم حتما)😄
چه خوبکه تجربه بدی ازشون نداشتید😃
اینطور نیست که بگیم چون قیمتا رو ارزون زده حق داره از محتویات کالا کسر کنه😬 و وقتیم که جریانو بهشون میگی قبول نمیکنن میگن همینه که هست شرکت همینطوری زده( ما هم اصلا تا حالا سمپل نخریدیم نمیدونیم و فرق نیم میلی رو با یک میلیم تشخیص نمیدیم حتما)😄
ببینید اینکه سمپلهای سر خالی رو ارزون بده با اینکه فیک باشه خیلی فرق میکنه
بنده با اطمینان میگم تو این ۶_۷ سالی که مدام ازشون خرید میکنم هیچ مورد فیکی ندیدم
من حتی بعضی موارد نایاب رو ازشون باقیمانده باتل رو به قیمت دکانت خریدم که خیلی منصفانه بود. الان بعضی فروشگاهها یک میل دکانت الحمبرا رو بالای صد تومن میدن!!!!
یه مشکلی هم که دارن اینه که زیر ۶ میل دکانت نمیدادن قبلنا که البته الان اگه به پشتیبان پیامک بدید یک میل هم میده
اما خیالتون راحت به هیچ وجه فیک فروش نیستن.
بنده با اطمینان میگم تو این ۶_۷ سالی که مدام ازشون خرید میکنم هیچ مورد فیکی ندیدم
من حتی بعضی موارد نایاب رو ازشون باقیمانده باتل رو به قیمت دکانت خریدم که خیلی منصفانه بود. الان بعضی فروشگاهها یک میل دکانت الحمبرا رو بالای صد تومن میدن!!!!
یه مشکلی هم که دارن اینه که زیر ۶ میل دکانت نمیدادن قبلنا که البته الان اگه به پشتیبان پیامک بدید یک میل هم میده
این رو هم اضافه کنم که من بجز عطرافشان از این فروشگاهها هم به ترتیب اولویت قیمت خرید داشتم و هیچکدوم فیک فروش نیستن؛
پرفی..م لند
ایرانوس
عطر خا.طره(مق.دا..د)
عطر مار.....لا
ات.ری.ن اس.تار
پرفیوم شاپینگ
شقایق
عطر کامران
عطرامین
ار.ش..اکو
پاپریا
عل.ی. گا..لری
ری..ح..ا
عطر ش..ایگ..ان
عط.ر.چی
عطر ارغوا...ن
ماه.و..را
ط.وف.ان. عط.ر
عطر ..د.و.سیتا
.لند ب.ی..وتی
....انا
خو.ش. ارا
لطفا با دقت صحبتهای منو بخونید مورد فیک راجب دکانت های من بود نه سمپل و اینکه یسریاشونم عطرش فاسد شده بود خیلیم مطمئن بودن که عطر انقضا نداره پس فاسدم نمیشه
من به کنار اینجا چند نفر از تجربه مشابه من گفتن
و مورد بوده تستر باتل خریدن ولی ازش چند میل دکانت گرفته بودن...
و اینکه یه حساب سر انگشتی بزنیم نمی ارزه که ۶ میل دکانت عطری که ۹۰ میلش ۲۰ تومن پولشه رو بده ۹۰۰ هزارتومن!!! حتی تستر باتلشم ۱۵ تومنه هرطور حساب کنی دکانتهاش زیادی ارزونه و بعد اینکه تحویل میگیری میبینی که عطر خالص نیست الکلی چیزی بهشم قاطی کردن
خلاصه اینجا من نگفتم کسی خرید کنه یا نه این تجربه من بود واسه شما هم خوشحالم که مورد فیک نداشتید...
سلامت باشید🌹
سلام زیبا✨
ممنونم ازت😅💗
درک می کنم🤣🤣🤣
لطفا با دقت صحبتهای منو بخونید مورد فیک راجب دکانت های من بود نه سمپل و اینکه یسریاشونم عطرش فاسد شده بود خیلیم مطمئن بودن که عطر انقضا نداره پس فاسدم نمیشه
من به کنار اینجا چند نفر از تجربه مشابه من گفتن
و مورد بوده تستر باتل خریدن ولی ازش چند میل دکانت گرفته بودن...
و اینکه یه حساب سر انگشتی بزنیم نمی ارزه که ۶ میل دکانت عطری که ۹۰ میلش ۲۰ تومن پولشه رو بده ۹۰۰ هزارتومن!!! حتی تستر باتلشم ۱۵ تومنه هرطور حساب کنی دکانتهاش زیادی ارزونه و بعد اینکه تحویل میگیری میبینی که عطر خالص نیست الکلی چیزی بهشم قاطی کردن
خلاصه اینجا من نگفتم کسی خرید کنه یا نه این تجربه من بود واسه شما هم خوشحالم که مورد فیک نداشتید...
سلامت باشید🌹
بنده اگه بعد تست یا خرید بیش از هزار عطر از فروشگاههای مختلف از اصالت کارهای این فروشگاه اطمینان نداشتم وارد این بحث نمیشدم.
این که بعضی عطرهاشون قدیمیه درسته مثلا موگلر پیوروود همون ۱۳ سال پیش دیسکانت شده.
اما اینکه فک میکنید چون دکانت ها رو قیمت مناسبی میده فاسد یا فیکه درست نیست. عمدتا فروشگاهها تسترهای نصفه نیمه ای که نمیتونن رد کنن یا عطر هایی که فروش ندارن رو دکانت میکنن و هم برای اونها صرفه داره هم برای ما.
من فروشگاهی رو سراغ دارم که دکانت ها رو بسیار گرونتر از ایرانوس میده ولی فیکه اما بازهم تاکید میکنم نه من و نه هیچکدوم ازدوستان با سابقه من هیچکدوم جنس فیک از ایرانوس ندیدیم.