پيمان پيمان
23
1405/02/15

پیشنهاد عارضه یابی تعارضات کاربران در ماه های اخیر

با سلام و احترام،

به عنوان یکی از همراهان دیرین و دغدغه‌مند این مجموعه، مایلم مشاهدات و تحلیل خود را در خصوص موج جدید تعارضات کلامی و تغییر اتمسفر حاکم بر بخش نظرات سایت، جهت استحضار و اتخاذ تدابیر مدیریتی به حضورتان تقدیم نمایم. گمان من بر اینست که ما با یک تغییر ساختاری و دگرگونی در بافت جمعیتی کاربران سایت روبرو هستیم که ریشه در سه عامل کلیدی دارد:

۱. شکاف ارزش‌های بین‌نسلی: ورود گسترده کاربران نسل جدید (نسل Z) که برخلاف نسل‌های پیشین (دهه ۶۰ و ماقبل)،لزوماً به چارچوب‌های سنتی و تعاریف کلاسیک وفادار نیستند. این نسل به دنبال بیان «فردیت» خود با زبانی متفاوت و گاه ساختارشکنانه است که در تضاد با نگاهِ «معناگرا»ی کاربران قدیمی قرار می‌گیرد.

۲. شکاف اقتصادی و الگوی مصرف: با توجه به شرایط اقتصادی، بخش بزرگی از کاربران جدید به سمت «عطرهای مشابه و برندهای اقتصادی» گرایش دارند. تقابل این رویکردِ «عمل‌گرا» با نگاهِ «اصالت‌گرا»ی پیشکسوتان که بر خریدکالای اورجینال تأکید دارند، باعث ایجاد سوءتفاهم‌هایی نظیر برچسبِ «فخرفروشی» یا «لوکس گرایی» از یک سو و ازسوی دیگر برچسب «افول سطح کیفی سایت» شده است.

۳. مهاجرت اجباری از شبکه‌های اجتماعی خارجی: محدودیت‌های اینترنتی اخیر و رشد خیره‌کننده‌ی پلتفرم‌های داخلی (که نمونه‌ی آن را در جهش چند برابری کاربران پیام‌رسان‌هایی نظیر «بله» شاهد بودیم)، باعث کوچ جمعیتی به سمت این سایت شده است که با «فرهنگ فوروم‌های تخصصی» آشنایی ندارند. این کاربران که از فضاهایی مثل اینستاگرام وتیک‌تاک می‌آیند، به «میکرو‌محتوا» و ارتباطات سریع و چندکلمه‌ای عادت دارند. در نتیجه، نظرات کوتاه و فاقد جنبه‌ی تحلیلی آن‌ها، در تضاد با سنتِ «نقدنویسی عمیق» این سایت قرار گرفته است.

با توجه به اینکه بخشی از این مهاجرت کاربران ممکن است دائمی باشد، پیشنهاد می‌گردد با بهره گیری از ابزارهای آماری و داده کاوی بر مبنای داده‌های سایت ( البته در صورت وجود داده های لازم)، گزارش های آماری (نظیرهیستوگرام) از فراوانی سن کاربران فعال مثلا در ۳ ماهه اخیر،  تاریخ عضویت کاربران فعال در ماه های اخیر، آمارفروش به تفکیک بازه های قیمتی و نظایر آن تهیه فرمایید. داشتن این داده‌ها مشخص می‌کند که تا چه حد با یک تغییر دائم در ذائقه و رفتار مخاطب روبرو هستیم.

این البته فقط یک ایده است و ممکن است با همفکری دیگر کاربران، راهبرد های دیگری برای بررسی وضعیت موجود مطرح شوند. 

آگاهی از این آمار شاید به شما کمک می‌کند تا با تدوین راهکارهای نوین (حتی در غیاب ابزارهای فنی پیچیده)، توازن میان«پویایی نسل جوان» و «غنای نگاه پیشکسوتان» را مجدداً برقرار سازید تا این مرجع تخصصی از یک «کتابخانه زنده» به یک «فضای سطحی عمومی» تبدیل نشود.

با سپاس از سعه‌صدر و تلاش‌های شما برای حفظ پایداری این محفل ارزشمند.

با تقدیم احترام،

علی قاسمی

پاسخ مدیر : سلام عرض

ممنون از وقت و توجه شما
توجه شما به تغییرات اخیر، همراه با اراثه راهکار و تلاش برای حفظ کیفیت فضای گفت‌وگو در بخش نظرات، نشان‌دهنده‌ی نگاه ریزبینانه شما نسب به این محفل می باشد از شما ممنونیم ، به ما کمک می کند در جهت حفظ و پایداری سایت
سپاس
پيمان پيمان
1405/02/17
در پاسخ به عطربازی خاطره شد :

درود بر شما

این از اون دسته مطالبی بود که واقعا به تعامل و ارتباط مخاطب با سایت کمک شایانی میکنه . شخصا بخاطره همین موضوعات ارتباط خودم رو بسیار محدود کردم و از سایت فاصله گرفتم . ای کاش وجود دوستانی با طرز فکر و نگرش شما روند افزایشی پیدا کنه تا حداقل اون گروه از عزیزانی که واقعا میخوان اطلاعاتشون رو گسترش بدن لذت کافی رو ببرن . 

با سلام و احترام حضور شما دوست گرامی. 

بسیار ممنونم از همراهی و مشارکت شما. همچنین سپاسگزارم بابت لطف و بزرگواری‌تان. 

🙏💐🙏

پيمان پيمان
1405/02/17
در پاسخ به فرهاد :

درود آقا پیمان گرامی

دیدگاهتون بسیار ارزشمند بود و  کاربردی 💐

با سلام و احترام حضور شما جناب اقا فرهاد گرامی. 

ممنونم از لطف جنابعالی و مشارکت و همیاریتان. 

با سپاس دوباره

🙏💐🙏

TIMELESS TIMELESS
1405/02/18
در پاسخ به پيمان :

با سلام و احترام حضور شما جناب اقا فرهاد گرامی. 

ممنونم از لطف جنابعالی و مشارکت و همیاریتان. 

با سپاس دوباره

🙏💐🙏

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند ضمن سپاس از همراهی و عنایت شما برای این محفل، من معتقدم ما حق نداریم برای کسی تعیین تکلیف کنیم و انتخاب های خودمان را به بقیه تحمیل کنیم و بیان کنیم که یا همگی باید عطر اورجینال بخرید و اگر توان خرید عطر اورجینال محبوب خودتان را ندارید بروید از برندهای اروپایی ارزان‌تر مثلاً لالیک یا جگوار بخرید.!!!! ببینید مشکل اینجاست که مخاطب دنبال یه عطر مقرون به صرفه اقتصادی برای عطر مثلا بولگاری تایگار است و برخی کاربران می‌گویند نه دیگه چون عطر اقتصادی بولگاری تایگار در برندهای مقرون به صرفه ی اروپایی وجود ندارد شما بروید بجاش یه عطر از لالیک یا جگوار بخرید!!!!

متاسفانه اینجا یه سری از کاربران شدند پیامبران عطرهای اروپایی و تا یکی مثل خودم میاد یه عطر اماراتی را معرفی می‌کنم اینجا، این پیامبران سریع به مدیریت در سایت و قبلا در واتس اپ مدام و مدام پیام می‌دادند که نظرات آقای اسعدی را تأیید نکنید یا ایشان را مسدود کنید برای وزانت سایت عطرافشان!!!!! 

چقدر مضحک است کسانی که خودشان فوق لیسانس حقوق هستند در همین سایت و از همه بیشتر، حقوق برابر همگان را در این محفل پایمال می‌کنند.!!!! 

خودم هرگز آدم تسلیم نبودم و به درخواست دوستان زیادی از همین عطرافشان، ماندم و ادامه دادم و تا هر زمان که لازم باشد نیز ادامه خواهم داد: باتل به باتل، عطر به عطر، دلار به دلار، نفر به نفر .....

اینجا باید همگان یاد بگیرند که همگان حقوق برابر دارند هر شخصی براحتی می‌تواند از هر عطری نظرشو بیان کند بدون ترسیدن از قضاوت شدن در سایت توسط پیامبران عطرهای اروپایی...... 

دوست فرهیخته جناب آقای پیمان بزرگوار، قطعا خودتان شاهد بودید که من از زمان عضویتم در این سایت، هرگز به هیچ کاربری اعتراض نکردم اصلا هرگز به هیچ کاربری حتی آنان را که یقین دارم فیک هستند و توسط یک کاربر دارن مدیریت می‌شوند، باز هم به آنها هم اعتراض نکردم، چراکه همیشه معتقدم اینجا همگان حقوق اجتماعی مساوی دارند چه آنان که عطرهای اروپایی گران قیمت دارند و یا از سالیان قدیم عضو این سایت شده‌اند و چه آنان که عطرهای اماراتی ارزان قیمت دارند و به تازگی در سایت عضو شده‌اند. ما اینجا همگی در هر زمانی حقوق برابر داریم و در این سال‌ها با تلاشم توانستم یکی یکی آن پیامبران عطرهای اروپایی خودشان از سایت بیرون بروند. البته من هرگز به کسی نگفتم در این سایت فعالیت نکند با اینکه چند کاربر این حرفو به من گفته بودند در همین سایت و خودتان هم قطعا می‌دانید منظورم چه کسانی هستند. 

کسی حق نداره به کسی اینجا توهین کنه یا مثلاً بیاد اون طرف رو نقد کنه خودم هم هرگز همچین کاری رو نکردم و نخواهم کرد. چراکه ما خودمان را در جایگاهی نمی‌بینم که سایرین رو نقد کنیم، ما فقط می‌توانیم بسیار محترمانه نظرات خودمون رو برای عطرها درج کنیم که اگر نظر کسی اشتباه بود، با نظرات درست خودمان مابقی کاربران رو برای پی بردن به نظر درست، به چالش بکشیم نه اینکه بیاییم اون کاربر رو نقد کنیم و یا به مدیریت پیام بفرستیم که این کار رو بکنید آن کار رو بکنید برای وزانت سایت عطرافشان!!!! 

جالبتر اینکه، عطر کپی بلاخره از اسمش پیداست کپی است که حتی خود مخاطبان جهان در سایتی مثل فرگرانتیکا یا پرفیومو هم نظرات کپی بودن فلان عطر الحمبرا یا لطافه و امثال اینها را درج می‌کنند و خیلی جالبه که تمام جهان تاکید میکنم تمام جهان در تشخیص کپی بودن یه عطر از الحمبرا نسبت به عطر اورجینال و درصد شباهت آنها باهم، را اشتباه می‌کنند و فقط پیامبران عطرهای اروپایی ایرانی هستند که تشخیص درست و دقیق را دارند!!!!! 

فلذا با توجه به تجربه ی ۲۵ ساله ی خودم از عطربازی، در همین سایت با دانش درست و تجربه‌ی دقیق بین اصلی و کپی، تا هر زمان که بتوانم ادامه خواهم داد و هرگز اجازه نخواهم داد این پیامبران عطرهای اروپایی در اینجا، نظرات خودشان را به عموم کاربران تحمیل کنند........

با آرزوی بهروزی روزافزون برای شما و تمامی بزرگواران این محفل....

[EDITED] 1405/02/19 01:30
پيمان پيمان
1405/02/18
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند ضمن سپاس از همراهی و عنایت شما برای این محفل، من معتقدم ما حق نداریم برای کسی تعیین تکلیف کنیم و انتخاب های خودمان را به بقیه تحمیل کنیم و بیان کنیم که یا همگی باید عطر اورجینال بخرید و اگر توان خرید عطر اورجینال محبوب خودتان را ندارید بروید از برندهای اروپایی ارزان‌تر مثلاً لالیک یا جگوار بخرید.!!!! ببینید مشکل اینجاست که مخاطب دنبال یه عطر مقرون به صرفه اقتصادی برای عطر مثلا بولگاری تایگار است و برخی کاربران می‌گویند نه دیگه چون عطر اقتصادی بولگاری تایگار در برندهای مقرون به صرفه ی اروپایی وجود ندارد شما بروید بجاش یه عطر از لالیک یا جگوار بخرید!!!!

متاسفانه اینجا یه سری از کاربران شدند پیامبران عطرهای اروپایی و تا یکی مثل خودم میاد یه عطر اماراتی را معرفی می‌کنم اینجا، این پیامبران سریع به مدیریت در سایت و قبلا در واتس اپ مدام و مدام پیام می‌دادند که نظرات آقای اسعدی را تأیید نکنید یا ایشان را مسدود کنید برای وزانت سایت عطرافشان!!!!! 

چقدر مضحک است کسانی که خودشان فوق لیسانس حقوق هستند در همین سایت و از همه بیشتر، حقوق برابر همگان را در این محفل پایمال می‌کنند.!!!! 

خودم هرگز آدم تسلیم نبودم و به درخواست دوستان زیادی از همین عطرافشان، ماندم و ادامه دادم و تا هر زمان که لازم باشد نیز ادامه خواهم داد: باتل به باتل، عطر به عطر، دلار به دلار، نفر به نفر .....

اینجا باید همگان یاد بگیرند که همگان حقوق برابر دارند هر شخصی براحتی می‌تواند از هر عطری نظرشو بیان کند بدون ترسیدن از قضاوت شدن در سایت توسط پیامبران عطرهای اروپایی...... 

دوست فرهیخته جناب آقای پیمان بزرگوار، قطعا خودتان شاهد بودید که من از زمان عضویتم در این سایت، هرگز به هیچ کاربری اعتراض نکردم اصلا هرگز به هیچ کاربری حتی آنان را که یقین دارم فیک هستند و توسط یک کاربر دارن مدیریت می‌شوند، باز هم به آنها هم اعتراض نکردم، چراکه همیشه معتقدم اینجا همگان حقوق اجتماعی مساوی دارند چه آنان که عطرهای اروپایی گران قیمت دارند و یا از سالیان قدیم عضو این سایت شده‌اند و چه آنان که عطرهای اماراتی ارزان قیمت دارند و به تازگی در سایت عضو شده‌اند. ما اینجا همگی در هر زمانی حقوق برابر داریم و در این سال‌ها با تلاشم توانستم یکی یکی آن پیامبران عطرهای اروپایی خودشان از سایت بیرون بروند. البته من هرگز به کسی نگفتم در این سایت فعالیت نکند با اینکه چند کاربر این حرفو به من گفته بودند در همین سایت و خودتان هم قطعا می‌دانید منظورم چه کسانی هستند. 

کسی حق نداره به کسی اینجا توهین کنه یا مثلاً بیاد اون طرف رو نقد کنه خودم هم هرگز همچین کاری رو نکردم و نخواهم کرد. چراکه ما خودمان را در جایگاهی نمی‌بینم که سایرین رو نقد کنیم، ما فقط می‌توانیم بسیار محترمانه نظرات خودمون رو برای عطرها درج کنیم که اگر نظر کسی اشتباه بود، با نظرات درست خودمان مابقی کاربران رو برای پی بردن به نظر درست، به چالش بکشیم نه اینکه بیاییم اون کاربر رو نقد کنیم و یا به مدیریت پیام بفرستیم که این کار رو بکنید آن کار رو بکنید برای وزانت سایت عطرافشان!!!! 

جالبتر اینکه، عطر کپی بلاخره از اسمش پیداست کپی است که حتی خود مخاطبان جهان در سایتی مثل فرگرانتیکا یا پرفیومو هم نظرات کپی بودن فلان عطر الحمبرا یا لطافه و امثال اینها را درج می‌کنند و خیلی جالبه که تمام جهان تاکید میکنم تمام جهان در تشخیص کپی بودن یه عطر از الحمبرا نسبت به عطر اورجینال و درصد شباهت آنها باهم، را اشتباه می‌کنند و فقط پیامبران عطرهای اروپایی ایرانی هستند که تشخیص درست و دقیق را دارند!!!!! 

فلذا با توجه به تجربه ی ۲۵ ساله ی خودم از عطربازی، در همین سایت با دانش درست و تجربه‌ی دقیق بین اصلی و کپی، تا هر زمان که بتوانم ادامه خواهم داد و هرگز اجازه نخواهم داد این پیامبران عطرهای اروپایی در اینجا، نظرات خودشان را به عموم کاربران تحمیل کنند........

جناب دکتر اسعدی عزیز و بزرگوار،

با سلام و احترام.

از جنابعالی برای حسن اعتماد و بیان دغدغه‌های خود به اینجانب سپاسگزارم. همان‌طور که حتماً ملاحظه فرموده‌اید، بنده در متنِ پیشنهادی خود به مدیریت محترم سایت، به تغییرات ساختاری و جمعیت‌شناختیِ این فضا اشاره داشته‌ام. معتقدم ما با موج جدیدی از کاربران جوان (نسل Z) روبرو هستیم که بخش قابل‌توجهی از ایشان، به دلیل شرایط خاص اقتصادی و نگاه متفاوتشان به سبک زندگی، به دنبال روایحی باکیفیت اما متناسب با بودجه‌ی خویش هستند.

بر این باورم که برای حفظ پویایی این محفل، لازم است از حضور متخصصانی چون شما که دانشِ عمیق‌تان را بی‌دریغ صرفِ پاسخگویی به نیازهای واقعی و اقتصادیِ این نسل می‌کنید، حمایت ویژه به‌عمل آید و این حضور بیش از پیش تقویت شود. از نظر من، شما و عزیزانی که پلِ ارتباطی میان «دنیای روایح» و «واقعیت‌های اقتصادی جامعه» هستید، کلیدی‌ترین نقش را در جلوگیری از ریزش مخاطب و حفظ غنای سایت ایفا می‌کنید.

ایستادگی شما در برابر قضاوت‌های یک‌سویه، در واقع دفاع از حقِ برخورداریِ نسل جدید از دانش عطری است. امیدوارم با تداوم حضورتان، این اطمینان حاصل شود که هیچ کاربری، به‌ویژه جوان‌ترها، به خاطر انتخاب‌های اقتصادی‌شان احساس انزوا نکنند.

با تجدید احترام و ارادت فراوان

TIMELESS TIMELESS
1405/02/19
در پاسخ به پيمان :

جناب دکتر اسعدی عزیز و بزرگوار،

با سلام و احترام.

از جنابعالی برای حسن اعتماد و بیان دغدغه‌های خود به اینجانب سپاسگزارم. همان‌طور که حتماً ملاحظه فرموده‌اید، بنده در متنِ پیشنهادی خود به مدیریت محترم سایت، به تغییرات ساختاری و جمعیت‌شناختیِ این فضا اشاره داشته‌ام. معتقدم ما با موج جدیدی از کاربران جوان (نسل Z) روبرو هستیم که بخش قابل‌توجهی از ایشان، به دلیل شرایط خاص اقتصادی و نگاه متفاوتشان به سبک زندگی، به دنبال روایحی باکیفیت اما متناسب با بودجه‌ی خویش هستند.

بر این باورم که برای حفظ پویایی این محفل، لازم است از حضور متخصصانی چون شما که دانشِ عمیق‌تان را بی‌دریغ صرفِ پاسخگویی به نیازهای واقعی و اقتصادیِ این نسل می‌کنید، حمایت ویژه به‌عمل آید و این حضور بیش از پیش تقویت شود. از نظر من، شما و عزیزانی که پلِ ارتباطی میان «دنیای روایح» و «واقعیت‌های اقتصادی جامعه» هستید، کلیدی‌ترین نقش را در جلوگیری از ریزش مخاطب و حفظ غنای سایت ایفا می‌کنید.

ایستادگی شما در برابر قضاوت‌های یک‌سویه، در واقع دفاع از حقِ برخورداریِ نسل جدید از دانش عطری است. امیدوارم با تداوم حضورتان، این اطمینان حاصل شود که هیچ کاربری، به‌ویژه جوان‌ترها، به خاطر انتخاب‌های اقتصادی‌شان احساس انزوا نکنند.

با تجدید احترام و ارادت فراوان

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و همدلی شما برای من و این محفل کمال سپاس دارم و برایتان بهترین ها را آرزومندم...

پیمان عزیزم

عالی بود !

چه خوب ، که خواندم !

اتفاقا خلاف نظر دوست عزیز و همیشه همراه ام ، جناب سورنا مقدم ، معتقدم که این طوفانهای کوچک ، بایست مثبوت باشند بعنوان تاریخ عطرافشان ، تا درسی عبرت آموز باشد بر اعضاء "هوشیار" جدیدالورود و آیندگان !

این یعنی : همان الکی که همیشه میگویم !!

و از پسِ این الک ، هوشیارانِ مفید بر دگران ، باقی مانند !

این ، حکمت است !

ضمنا ، از بروز طوفانی بسیار سهمگین جلوگیریِ قطعی کند ! همچون سد سیل شکن :)

چطور : خوانندگان اش مجرب شوند ! فاعلین اش که بماند :)

خلاصه که آفرین به شما !

شما خود یاد داری که چه بر من و ما گذشت در سالیان پیش :)

لیک نتیجه چه شد ؟

محسوس است نتیجه بر هوشیاران :)

ضمنا عده ای انگشت شمار هستند که دو دسته اند :

- مغرضان "ذینفع" از اختشاش !

- بیماران روحی !

این دو دسته سعی خویش کنند و هر بار کسی از ایشان که نظری دهد ، بلافاصله مابقی که غایب بوده اند (به ظاهر) ، یکهو بیدار و حاضر شوند به تایید و تشکر :)

فکر کرده اند همه چون خودشان نابینا و کور دل اند و سبک مغز :)

سختی ها کشیده شد ، تا همگان ، ایشان را از پسِ الکِ هوش شناسایی کنند ! لیک کماکان ، عده ای کوته نظرند

ضمنا تقسیم بندیهای نسول مطروحه ی جنابعالی زیبا ، دقیق و صحیح بود !

زنده باد

ارادت ها پیرمرد ( با سکون ر )

:)

پيمان پيمان
1405/02/22
در پاسخ به کامبیز سخی :

پیمان عزیزم

عالی بود !

چه خوب ، که خواندم !

اتفاقا خلاف نظر دوست عزیز و همیشه همراه ام ، جناب سورنا مقدم ، معتقدم که این طوفانهای کوچک ، بایست مثبوت باشند بعنوان تاریخ عطرافشان ، تا درسی عبرت آموز باشد بر اعضاء "هوشیار" جدیدالورود و آیندگان !

این یعنی : همان الکی که همیشه میگویم !!

و از پسِ این الک ، هوشیارانِ مفید بر دگران ، باقی مانند !

این ، حکمت است !

ضمنا ، از بروز طوفانی بسیار سهمگین جلوگیریِ قطعی کند ! همچون سد سیل شکن :)

چطور : خوانندگان اش مجرب شوند ! فاعلین اش که بماند :)

خلاصه که آفرین به شما !

شما خود یاد داری که چه بر من و ما گذشت در سالیان پیش :)

لیک نتیجه چه شد ؟

محسوس است نتیجه بر هوشیاران :)

ضمنا عده ای انگشت شمار هستند که دو دسته اند :

- مغرضان "ذینفع" از اختشاش !

- بیماران روحی !

این دو دسته سعی خویش کنند و هر بار کسی از ایشان که نظری دهد ، بلافاصله مابقی که غایب بوده اند (به ظاهر) ، یکهو بیدار و حاضر شوند به تایید و تشکر :)

فکر کرده اند همه چون خودشان نابینا و کور دل اند و سبک مغز :)

سختی ها کشیده شد ، تا همگان ، ایشان را از پسِ الکِ هوش شناسایی کنند ! لیک کماکان ، عده ای کوته نظرند

ضمنا تقسیم بندیهای نسول مطروحه ی جنابعالی زیبا ، دقیق و صحیح بود !

زنده باد

ارادت ها پیرمرد ( با سکون ر )

:)

جناب آقای سخی عزیز و بزرگوار،
با سلام و احترام.

امیدوارم حال جنابعالی خوب باشد.

بسیار ممنونم از همدلی و همراهی شما و نیز وقت و حوصله‌ای که جهت مطالعه و پاسخ به پیشنهاد مطرح شده صرف نمودید.

کاملاً با شما موافقم؛ این تعارضات که بخشی از آن همواره در فضای مجازی وجود داشته و اخیراً در اینجا نیز شدت گرفته است، پدیده‌ای جهانی در سایت‌های تعاملی است. همان‌طور که به‌خوبی توصیف فرمودید، این رفتارها که در رفتارشناسی شبکه‌های اجتماعی با عناوین «ترولینگ» و «ساک‌پاپتینگ» شناخته می‌شوند، از آفات اجتناب‌ناپذیرِ فضاهای بازِ گفتگو هستند.

معتقدم رویکردی که جنابعالی و جناب دکتر اسعدی عزیز در مواجهه با این تنش‌ها برگزیده‌اید ، یعنی تکیه بر صبر، تداوم فعالیت تخصصی و پرهیز از ایجاد حاشیه برای این جریان‌ها، هوشمندانه‌ترین مسیر برای صیانت از وزانت این محفل است. در واقع، آگاهیِ کاربرانی چون شما همان «الکی» است که اجازه نمی‌دهد غبارِ این رفتارهای گذرا، بر چهره‌ی ماندگارِ دانش عطری بنشیند.

قطعاً مدیریت محترم سایت نیز با ابزارهای فنی و نظارتی خود به این موضوعات اشراف دارند و همان‌طور که پیش‌تر هم شاهد بوده‌ایم، در زمان مقتضی برای حفظ توازن فضا اقدام خواهند کرد.

با سپاس فراوان، تجدید احترام و ارادت بسیار.

شهرزاد شهرزاد
1405/02/22
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

من در ابتدا از آقای پیمان برای کامنت و مساله ی اولیه ای که کاملا به صورت حرفه ای مطرح کردند قدردانی میکنم. خیلی از این رویکرد بدون سوگیری من لذت بردم.

دوم بپردازم به کامنت شما. خودتون در سرتاسر کامنتتون از حقوق برابر افراد برای اظهار نظر صحبت کردید و نکوهش کردید کسانی رو که به زعم شما به این حقوق برابر بی توجهی نشون دادن. تا اینجا من با شما موافقم. از نظر من عطرافشان پلتفورمی هست که باید آزادی کامل درش برای ابراز نظرات وجود داشته باشه. از نظر من حتی مرحله ی تایید نظرات توسط مدیر نمیبایست وجود داشته باشه. اما برگردیم به کامنت شما. در میان صحبت از آزادی عقیده شما ناگهان از لفظ «پیامبران عطرهای اروپایی» استفاده کردید که حقیقتا تعبیر جالبی نیست و یک جور برچسب هست که اختلاف ایجاد میکنه، در جهت مسخره کردن ساخته شده. اگر شما مجازید‌ درباره عطرهای عربی بنویسید دیگران هم مجازند نظرشون رو درباره کامنت های شما بنویسند. کمی جلوتر مشخصا ذکر کردید که «تلاش» کردید این «پیامبران عطرهای اروپایی» از سایت خارج بشن. به به از این نظر کاملا «حقوق بشری»! سپس بلافاصله گفتید «بنده هرگز به کسی نگفتم در این سایت فعالیت نکند.» والا مگر قرار بوده بگید؟ ضمنا اینکه سوالی که در اینجا مطرح میشه این هست که پس چطور «تلاش» کردید؟ غیرمستقیم مثلا؟ از پشت سر؟ یا چطور؟

با توجه به کلیه موارد متناقض مطرح شده در بالا به نظر میرسه این «۲۵ سال عطربازی» به شما چیزی در حوزه استدلال منطقی اضافه نکرده. در این راستا مطالعه کتاب «مبانی استدلال» دیوید کانوی از انتشارات ققنوس رو به شما توصیه میکنم. 

TIMELESS TIMELESS
1405/02/24
در پاسخ به شهرزاد :

من در ابتدا از آقای پیمان برای کامنت و مساله ی اولیه ای که کاملا به صورت حرفه ای مطرح کردند قدردانی میکنم. خیلی از این رویکرد بدون سوگیری من لذت بردم.

دوم بپردازم به کامنت شما. خودتون در سرتاسر کامنتتون از حقوق برابر افراد برای اظهار نظر صحبت کردید و نکوهش کردید کسانی رو که به زعم شما به این حقوق برابر بی توجهی نشون دادن. تا اینجا من با شما موافقم. از نظر من عطرافشان پلتفورمی هست که باید آزادی کامل درش برای ابراز نظرات وجود داشته باشه. از نظر من حتی مرحله ی تایید نظرات توسط مدیر نمیبایست وجود داشته باشه. اما برگردیم به کامنت شما. در میان صحبت از آزادی عقیده شما ناگهان از لفظ «پیامبران عطرهای اروپایی» استفاده کردید که حقیقتا تعبیر جالبی نیست و یک جور برچسب هست که اختلاف ایجاد میکنه، در جهت مسخره کردن ساخته شده. اگر شما مجازید‌ درباره عطرهای عربی بنویسید دیگران هم مجازند نظرشون رو درباره کامنت های شما بنویسند. کمی جلوتر مشخصا ذکر کردید که «تلاش» کردید این «پیامبران عطرهای اروپایی» از سایت خارج بشن. به به از این نظر کاملا «حقوق بشری»! سپس بلافاصله گفتید «بنده هرگز به کسی نگفتم در این سایت فعالیت نکند.» والا مگر قرار بوده بگید؟ ضمنا اینکه سوالی که در اینجا مطرح میشه این هست که پس چطور «تلاش» کردید؟ غیرمستقیم مثلا؟ از پشت سر؟ یا چطور؟

با توجه به کلیه موارد متناقض مطرح شده در بالا به نظر میرسه این «۲۵ سال عطربازی» به شما چیزی در حوزه استدلال منطقی اضافه نکرده. در این راستا مطالعه کتاب «مبانی استدلال» دیوید کانوی از انتشارات ققنوس رو به شما توصیه میکنم. 

شما در جریان نیستید، آقای پیمان در جریان اتفاقات گذشته هستند و متوجه هستند که منظور من دقیقا چیست. فلذا پیشنهاد می‌کنم با توجه به اینکه هیچ اطلاعی در مورد رخدادهای گذشته در عطرافشان ندارید، در مورد نظرات من که کاملا مستند هستند چه بسا برای مدیریت سایت که باهم مشورت هم کردیم در این خصوص، تعجیل برای ثبت نظر نداشته باشید... 

این بحث‌ها قدیمی شده است، و من هرگز برای هیچکس اعتراض نکردم و برای هیچکس کامنت نامناسب درج نکردم. اینجا هر کس هر نظری در مورد عطرها دارد می‌تواند درج کند، من دوس دارم عطرهای اماراتی را نظر بنویسم و اصلا امتیاز 10 بهشون بدهم و عطرهای اروپایی را امتیاز 0 بدهم، اگر اینجا حقوق برابر داریم پس دیگه به کسی ارتباطی نداره بیاد اینجا به من اعتراض کنه که چرا به عطرهای اماراتی امتیاز 10 میدهید و به عطرهای اروپایی 0 میدهید.!!!! 

همانطور که من هرگز به کسی که امتیاز ۰ به عطرهای اماراتی محبوب من می‌دهد اصلا ناراحت نمیشم و هرگز هم اینجا به اون افراد اعتراض نکردم. چراکه معتقدم هر سلیقه‌ای متفاوت است و اشکالی ندارد عطرهای محبوب من را ۰ بدهند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد....

به هر حال، این بحث‌ها خیلی قدیمی و کلیشه‌ای است و راه به جایی نخواهد برد و من ادامه خواهم داد همچنان و همچنان .....

TIMELESS TIMELESS
1405/02/24
در پاسخ به شهرزاد :

ضمناً من هرگز از واژه‌ی توصیه میکنم به کسی استناد نکردم و همواره از واژه‌ی پیشنهاد می‌کنم استناد میکنم. 

فلذا شما در جایگاهی نیستین که به کسی از واژه‌ی توصیه کردن، استناد کنید....

من هم پیشنهاد می‌کنم ادبیات خودتان را ارتقاء بدهید...

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟