جناب سخی عزیز و گرامی با رهنمود مدیر گرامیمان پاسخ من به جای بخش نظرات در بخش گفتگو پابلیش می شود ) :

سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.

نَرشا نَرشا
1405/02/20
در پاسخ به کامبیز سخی :

متاسف نباش آیناز واقعا ناز و دوستداشتنی

و فعال و شیرین بیان🙂

تصویر بازیکن فوتبال را انتخاب کرده بودی ، معلوم است علاقمندی !

لیک منتظرم لبخند خودت را ببینم که حدس میزنم چگونه است🙂

درودها بر تو ، جوان رعنا و پویا

شاد باشی انشاله که میدانم هستی و بلطف خدا همیشه خواهی بود

از لطفتون ممنونم ،بزرگوارید:)

جسارتا اسمم آیناز نیست ، «ایناس» هست،الف‌ش آ نیست:) مثل ایران . 

و بله فوتبال هم خیلی دوست دارم، عمو سخی عزیز (اگر اجازه دارم مثل بقیه شما هم عمو سخی صدا بزنم ) اگر شما هم فوتبال تماشا میکنین،میتونم بپرسم تیم‌ مورد علاقتون چیه ؟:)

حتما به امرتون عمل میکنم ،بزودی .

Agnes Agnes
1405/02/20
در پاسخ به کامبیز سخی :

خوووب ، چقدر هم خوب :)

لیک من با همان نام انتخابی شما را خطاب خواهم کرد :)

و اما تصویر اکانت : البته که فهمیدم شما نیستید ، اتفاقا عرض کردم که قبلا دیده ام شما را و زیبایی های شما را :)

منظورم این بود : آیا این تصویر حقیقیست یا مجازی و ساختگی ؟

واقعا آن گربه های سیاه گرد آن زن جمعند یا فوتوشاپ است ؟

گفتم شاید مطلع شده باشی و سپس آن تصویر سیو کرده باشی .

این تصویر خیلی معانی دارد نزد من !

اگر حقیقی باشد یک معانی و آگاهی ، اگر انتخابی و مجازی باشد معانی ای دیگر و ارجاع به آگاهی ای دیگر !

ازین باب گفتم :)

و اما قطع عضو !

دور باد ، لیک تحقیقاتی کرده ام از باب قطاع و قطوع اعضاء ، و مهمتر : ارتباط با کالبد ذهن ، که هرگز قطع نشود !

مثلا کسی دستش قطع شده ، لیک میخارد !!

دستش قطع شده لیک توپی را که به سمتش پرتاب شده میگیرد ( بدون تفکر و اطلاع قبلی و کاملا بدون فکر و توجه به کاری که میکند !! )

و سپس بینندگان شاخ درآورند که چه شد ؟؟! چگونه شد ؟؟!

مثلا امام رضا چگونه آن اسکناس ۲تومنی را از فاصله یک متری حرم از دست آن کودک که شفا گرفته و قول داده ۲تومن در حرم اندازد ، میگیرد و به درون حرم میکشد و تمااامی ده ها نفر بیننده که صف کشیده اند به تماشا ، میبینند که اسکناس در هوا طی کرد این یک متر را و در حرم افتاد !!

اینها اعجاز نیست ، همگی توضیح دقیق دارد ، که البته از هر یک میلیون نفر ، یک نفر شاید بداند آنهم به اشتیاق مضطر و سپس دعوت و سپس ادراک موضوع :)

مثلا : چرا معتادین کج و کوله راه میروند ، آیا تقصیر مواد است ؟؟

خیر ، مواد علت نیست ، بلکه خود ، معلول است ، علت چیزی دیگر است که علت کالبد روان باشد که مواد آن را میچروکاند ! سپس شخص "نمیتواند" درست حرکت کند !

وقتی کسی آنطرف ( آن دنیا ) میرود ، که من رفته ام ، تمام اندام خویش ، مثلا دست ها را میبیند !! چطور ؟؟

آنجا که جسم نیست ، پس چه میبیند ؟

همان کالبد ذهن را که گفتم !

مثلا دست خود را در کاغذ سفید بزرگی بگذار ، دور انگشتان و دست را خط بکش و با قیچی در آور ، سپس آن کاغذ مربع بزرگ را جلوی چشمانت بگیر و تماشا کن ! آن دست خالی ، دست آنسوی توست ، دست کالبد ذهن هر کس اینگونه مثالیست :)

و همین عضو کارها کند ، اینطرف !

کسیکه پایش قطع شده میتواند شوت بزند ، لیک :

- یا باید فراموش کرده باشد که پایش قطع است ! ( دلیل ذهنی دارد )

- یا باید به درجه ای از ادراک و کمال رسیده باشد ، که معمولا رسیدگان نمایش ندهند ! چرا ؟ چون دیگران وی را شریک خدا کنند !! پس کسی که در کمال است ، این نکند که گناهیست بس بزرگ !

این دنیا عجایب زیاد دارد !

شما نمیدانی ذهن چه ها کند !!

این دانش نیز بر تو افزودم سرکار خانم اگنس زیبا ، بپاس زیبائی ات ، ایضا نیسانی ات :)

بالهایت قطع نیست ، بپر :)

ارادت ها

آقای سخی عزیز و نازنین

بله به احتمال قوی تصویر فتوشاپ است.

ضمنا ممنون از توجه شما؛ زیبا می‌بینید به مهر 🕯️ 

حول کالبد ذهن نیز بسیار سود بردم از توضیحات مفید و همیشه گیراتان؛ چیزی فراتر از احساس و درد فانتوم را تصویر کردید. سپاس‌ها!!

خوشا به من که علاوه بر پند، بر من دانش می‌افزایید به لطف.

به روی چشم؛ بال پریدنم را پاس میدارم :))

درود بسیار بر شما مهربان 🤍

در پاسخ به نَرشا :

از لطفتون ممنونم ،بزرگوارید:)

جسارتا اسمم آیناز نیست ، «ایناس» هست،الف‌ش آ نیست:) مثل ایران . 

و بله فوتبال هم خیلی دوست دارم، عمو سخی عزیز (اگر اجازه دارم مثل بقیه شما هم عمو سخی صدا بزنم ) اگر شما هم فوتبال تماشا میکنین،میتونم بپرسم تیم‌ مورد علاقتون چیه ؟:)

حتما به امرتون عمل میکنم ،بزودی .

عجب ، بله ، ایناس :)

بله ، دختر همکارم نامش ایناس بود ! عرب خوزستان بودند ، ایناس یعنی موءآنِسَت ، یعنی اُنس پراکندن ، یعنی با مهر کسی را ماءنوس خویش کردن !

زنده باد !

اولا تقصیر خودِ جنابعالی ست :)

زبان انگلیسی هرچند قشنگ است از نظر من و بسیار دوستش دارم ، لیک زبان عربی که در دوران تحصیل دوستش نداشتم به دلائلی ، لیک هماره نمره ی عربی ام ۲۰ کامل بود ، سپس در دوره دبیرستان آرام آرام اُنس من با زبان عربی که همیشه شاگرد ممتازش بودم و دبیران عربی متعجب بودند ، شکل گرفت و سپس فهمیدم که قاعده مند ترین ایضا کاملترینِ زبانهای جهان است و اکنون بسیار دوستش دارم :)

تقصیر شما این است که چنین نام زیبایی را با زبانی ناکامل (انگلیسی) نوشته اید :)

تقصیر من هم کم دقتی ست ، ضمنا دختر عزیز من ، ایناس در زبان انگلیسی اینطور نوشته میشود : eenas :)

حرف i در ابتدای کلمات ، آی تلفظ میشود .

حال ممکن است بگویی ابراهیم و اسمائیل را مثلا چرا با i مینویسند ؟

انگلیس زبانها ، همانها را هم با آی شروع میکنند در تلفظ ! مثلا : آیسمائیل یا آیبراهام !

این از درس انگلیسی :))

و اما : بله ، البته که میتوانی مرا عمو صدا کنی با افتخار من :)

دیگر اینکه : من خیلی فوتبالی نیستم :)

بوکس ، کشتی و وزنه برداری را بسیار دوست دارم

و در بازیهای گروهی : والیبال را !

برای زنان : ژیمناستیک ، پاتیناژ و والیبال را ایضا خیییلی دوست دارم :)

ولی اگر تماشا کنم ، فوتبال اروپا خصوص رئال مادرید را بدم نمی آید ببینم :)

شاد باشی دختر ناز

[EDITED] 1405/02/21 10:34

جناب سخی عزیز تولدت مبارک باشه 

امیدوارم هیچ موقع گذرت به بیمارستان نخوره

پولتم برای عطر ، جشن و سرور خرج کنی 💙💙

در پاسخ به سعید رنجبر :

جناب سخی عزیز تولدت مبارک باشه 

امیدوارم هیچ موقع گذرت به بیمارستان نخوره

پولتم برای عطر ، جشن و سرور خرج کنی 💙💙

متشکرم جوان رعنای پهلوان :)

آمین ، سپاس بابت این دعای زیبا ، ایضا همین را بر شما آرزو دارم جوان رعنا .

یک چیز درب گوشت بگویم :

بیماری ها ، بر دو نوع است :

- تاوان : اگر درون ات پاک باشد ، دچار بیماریهای صعب العلاج یا غیر قابل درمان ، یا پروسه درمان طولانی نشوی !

برخی درونی ناپاک دارند یعنی : بخل میورزند ، حسادت کنند ، بر دیگران خیر که نمیخواهند به وظیفه ، بماند ، شر هم خواهند و آرزو کنند و اقدام هم کنند ، فحش دهند ، مهم : نفرین کنند ! ، دیگران کوچک کنند تا خود بزرگ شوند ، پرخوری کنند ، بر لذائذ افراط کنند ، غرور دارند ، تکبر کنند بر دیگران ، و صدهای دیگر ، که از نوشتن خسته میشوم !!

اینها = بیماری !

سوال : بنظرت ام اس چیست ، و چرا اکنون اختراع شده و بسیار شده ؟؟

اگر کسی پاک باشد ، ازین قسم بیماری مبراست !

- دوم : خیر ! آنچه خیر تو درونش هست و مدتی بعد معلومت شود !

مهم : خود میتوانی ، این دسته را درمان کنی !

مهمتر : حتی میتوانی دسته اول را هم خودت درمان کنی !! ده هایش را شخصا دیده ام با چشم خود ، البته سلسله مراتبی دارد !

یادت باشد : تو خود ، درمان خودی !

اما ، آرزویی که کردی ، از خیلی جهات بهترین است ، انشاله بر هر دوی ما و بر همه ی بندگان خوب خدا اجابت شود !

ارادت بسیار ، سعید رنجبر عزیز !

راستی بر نام خودت دقت ها کن !

سعیدِ رنج بر !!

عجب نام زیبایی !!

حتی به همین موضوعی که شرح دادم مرتبط است : نوع دوم !!

سعدی که دردِ "او" دارد !!

خدااای من :)

در پاسخ به 𝒜𝓎𝓁𝒾 :

سپاس بی‌کران از جناب آقای رنجبر عزیز

استاد گرانقدر

جناب آقای سخی مهربان

زادروزتان خجسته باد

برایتان سلامتی، سعادت و سرافرازی بی‌پایان آرزومندیم

سایه‌تان مستدام

درود و سپاس.🌼

در پاسخ به Sobhan javaheri :

احسنت امیر جان👏

تولد فاتح قلب های عطرافشانیا هم مبارکمون باشه❤

سلامت باشی سبحان جان.👋

در پاسخ به ر رها :

درود و شادی هاتون رویین جناب رنجبر

لطف شما است. از بی قیمت ترین دارایی تون گذاشتید برای خوندن. از آفتابی های این زندان زمین همین کافی که کسی رو داشته باشی تا انقطاع هات رو بخونه. با گران بهاترین لحظاتش.
خوشبختی یک نفرین هولناکه. چیزی یا کسی رو داری که حالا اگر نباشه جهان های تو هم فرو می ریزه. پس بمونید. چون با کمترین مهری به مردمان براشون جهانی می سازید که بسا تا دیروز نداشتند..
لطف شما است به همگی عزیزان منجمله من و سپاس بی مرز..

به واسطه پیام شما متوجه تولد ایشون شدم.
تولد سخی عزیز به ثروت و سلامت و صلابت. 
متولد ماه پرتو ایزد، به سامان گر ِ راستی و نظم گنبد هستی.

درود و احترام رها جان

سلامت باشی دوست خوش سخن من. 🌿🌷

در پاسخ به nazanin :

سلام و درود بر شما، جناب رنجبر عزیز.

سپاس بابت باز کردن این تاپیک.

واقعا بودن و قلم زدن و رقم زدن توسط شما عزیزان، در گوشه و کنار این سایت وزین و محترم، باعث دلگرمی بنده و صد البته همگی ماست. امیدوارم بمانید همیشه.. با مهر و به مهر بنویسید و بسرایید.

تولد آقای سخی حقیقتا همیشه تو خاطرم می‌مونه؛ چرا که من و ایشون در یک روز به دنیا اومدیم. البته من مقداری عجول بودم؛ دقیقا یکماه زودتر به دنیا اومدم.

تولدشون مبارک همگی ما. پدر عزیز این خانه ان🤍💫

سلام و احترام نازنین گرامی

من رو ببخشید که با تاخیر تولدتون رو تبریک میگم. من هم اول فکر کردم فروردینی هستید😃

چقدر جالبِ که شما و کامبیز خان در یک روز متولد شدید.🎂🎂🎂

لطفا وقتی کیک تولدتون رو بریدید گیلاس های روی کیک رو برای من نگه دارید🤩

نازنین جان قلم بسیار شیوا و گرانقدری دارید امیدوارم باشید و بنویسید بنویسید و بنویسید. 

در مسیرتان به بلندای زندگی، برایتان بهترین هارو آرزو میکنم. 

تولدتون مبارک💐

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟