جناب سخی عزیز و گرامی با رهنمود مدیر گرامیمان پاسخ من به جای بخش نظرات در بخش گفتگو پابلیش می شود ) :

سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.

در پاسخ به محسن جمالیان :

از سری غیب گویی های جناب سخی غیب دان عزیز 😁

اعتراف میکنم از صحبت با شما تا حدی میترسم ، می‌بینید همه چیزو و حتی چیزهایی که نباید 😄

🙂

تو خودی هستی ، رفیقی !

پس نترس که نیاز نیست 🙂

اگر هم ترسناک باشد ، آنهایی باید بترسند که میدانی😄

ارادت

در پاسخ به آلالیتا :

استاد عطار گرامی، جناب سخی، تبریک با تاخیر من را برای زادروزتان بپذيريد. همواره بر قرار باشید و عطر و سخن و صلح بیافشانید 

ارادت ها ، بانوی ظریف اما عمیق !

در چشمان شما ، یافتن ، هویداست !

خوش بپرید در قلمروی نورهای خدا انشاله

سپاس

در پاسخ به حسین رفیعی :

درود بر شما جناب سخی بزرگوار و مهربان 💐

عرض تبریک و شادباش بمناسبت سال روز تولدتان❤️

بنده همانند دیگر دوستان و شما استاد عزیز توانایی ادبی بالایی جهت نوشتن متون زیبا و شاعرانه در خور طبع لطیف شما رو ندارم در واقع شخصیت و طبع بنده بیشتر تمایل به مفاهیم ، انتزاعات و عقلانیات داره تا عواطف و احساسات ، البته که عاشقانه هنر دوست هستم و بارها تحت تاثیر آثار فاخر در موضوعات مختلف هنری قرار گرفته ام اما در همان موضوعات نیز جنبه فلسفی و عقلانی اثر بیشتر برایم تاثیر گذار بوده تا جنبه احساسی و عاطفی آن :) نمیدانم برای یک متولد فروردین برنامه ریز طبیعی ست یا نه :) مسیر عقل و عشق بواقع بسیار جذاب و مورد بحث بوده و خواهد بود یاد کتابی افتادم از دکتر دینانی به نام دفتر عقل و آیت عشق که زیبایی مسیر عقل و عشق رو در رسیدن به حقیقت و یکی شدن با ذات حق نشان داده بود. براستی ما و دنیا در کثرت هستیم تا روز موعود و رسیدن به وحدت ...

سخن کوتاه کنم ،  بر خود لازم دانستم مراتب ادب و احترام را به جا آورم چرا که بسیار از شما آموختم و انشاالله خواهم آموخت. 

با آرزوی سلامتی و بهترین ها از جانب پروردگار برای شما استادِ بزرگوارِ خردمندِ عاشق🙏

(همچنین با تشکر از جناب رنجبر عزیز بابت ایجاد این صفحه گفتگو)

جوان رعنا ، حسین رفیعی رفیع ما

متشکرم بسیار🙂 سپاس

و اما :

ما دو بال خواهیم به پرواز : بال عقل ، بال عشق

این دو از قوانینی کاملا معکوس به هم ، تبعیت کنند ! دو دنیای کاملا متفاوت و حتی متضادند ( متضاد به معنی ضد نه ، باید گفت دیگرگون )

پله عقل ( دنیای ابزار ) شامل :

تفکر و تعقل ، فن و تکنیک ، راه و روش ، پند و نصیحت ، دلیل و استدلال ، همه ابزارهایی حقیقی اند ،

و : تخیل و تصور ، سعی و کوشش ، اراده و خواست ، تلقین و تکرار ، همگی ابزارهای مجازی عقل اند !

پله عشق ( دنیای بی ابزاری ) شامل :

ذوق و شوق ، وجد و سرور ، حیرت و تعجب ، مهر و محبت ، شور و هیجان ، ایثار و فداکاری ، عشق و علاقه

حال : تو جوانی ، "باید" از پله عقل شروع کنی !

سپس اگر اهل بالا رفتن بودی ، پای بر پله عشق نهی !

اهل اش هستی ؟ آری !

از کجا دانستم ؟ دانه اش را کاشته ای در دل ، دیدم !

کتاب دکتر دینانی خوانده ای ، از کثرت و وحدت گویی !

میبینی ، آن دانه ، جوانه زده !

وقتی از ۴۰ عبور کنی ، یا حتی برای برخی نوادر ۳۰ ، حتی برای چون من شیدایی از ۲۰ ، که تازه از کودکی مشغول به تحصیل از آموزش بزرگانی بودم ، وقتی به زمانش رسی ( اگر بخواهی ) دعوت شوی به پای گذاردن بر پله عشق 

از طرفی آن جوانه ، اکنون نهالی بزرگ و پویا گشته !

سپس ماجرا شروع میشود ، چنان که درخت عظیمی شود که حاضر نیستی از خنکای شاخه اش پایین آیی و پای بر زمین تعقل گذاری !

پرنده ای هستی نشسته بر شاخ ، که مدام میپری ، لیک برای قضای حاجات و خوراک و خدمت به کالبد ، مجبوری بیایی پایین گاهگاهی ! لیک بسرعت دوباره میروی بر شاخه !

این میشود دائم الصلاتی ، دائم الذکری

حال : رند کیست ؟؟ همچون حافظ که خود را به صحت ، رند میخواند !

رند کسی ست که پله عقل گذرانده و در عقل به کمال رسیده ، از سویی سوار پله عشق است و مدام پرد ! اما :

نه عشق را فدای عقل کند و نه عقل را فدای عشق !

که با این دو بال عقل و عشق میپرد !

اگر در هر کدام ازین دو پله عقل و عشق به کمال رسی ، ناقصی !

چون پرنده ای که یک بال دارد ، نمیتوانی بپری !

خلاصه که "باید" اکنون بال عقل را به کمال رسانی ، تا پرهایش به غایت بزرگ و بسیار و در نهایت نرمی و زیبایی شود 

تا برسی به بال دوم که عشق باشد !

بسیاااری دانشمندان و فلاسفه ، فقط این یک بال به نهایت زیبایی رساندند ، لیک هرگز نتوانستند بپرند با تاسف !

از سویی بسیاری فقط بر بال عشق کوشیدند و به کمال رسیدند لیک اکنون در تیمارستان اند به شیدایی !

این نظر که بر تو دادم ، اولین است ، بهترین است ، بالاترین است !

قدر اش بدان !

قسمت تو بود !

دستور رسید بگو ، گفتم ! حتما دلیلی دارد ، شاید زمانی که اینسو نبودم ، پروازت را از آنسو دیدم به خنده های طولااانی و پرشور ، از دیدن سرعت و نمایش پروازت 🙂

ارادت ها

در پاسخ به Agnes :

آقای سخی عزیز و بزرگوار و نازنین خانوم مهربان و زیبا؛

تبریک و باز هم تبریک به مناسبت زادروز فرخنده تان.

و تبریک به من از باب آشنایی با شما در این خانه معطر!

از همه دوستان بسیار می‌آموزم و از خواندن نظراتشان بسیار بهره می‌برم لیک حالا نیک می‌دانم ز چه روی این همه به شما دو نفر احساس نزدیکی و مهر داشتم از آن ابتدا: شما هم چون من اردیبهشتی هستید و خوشا به من :))

امید که سبز بمانید و در هر دم به شادی روزگار بگذرانید. زان روی که قسمت دوم آرزویم گاهی صعب به نظر میرسد، برایش تبصره می‌آورم و آن اینکه هرگاه روزگار روی اخمالوی خود را به شما نشان داد، شما آنقدر به رویش بخندید تا شرمنده شود از بزرگی‌تان؛ که همانا بزرگید و پرمهر و نازنین. 

انشالله که خیالی شما را نیازرد و اگر روزی چنین نمود، آنقدر انگیزه داشته باشید که  به گفته شمس به او سه مرتبه بگویید خیال برو! و گر او نرفت، شما بروید.

الهی که در آرامش و آسایش باشید 🤍

اگنس زیبا و دلربا ، سخن گویی دیگرگو 🙂

واو ، نِیسانیان ( اردیبهشتیان ) پر تکرار شده اند درین خانه ، که همین است ، که ایشان پروانگان نورهای اویند !

بانوانشان همگی در اوج زیبایی و هنر !

اول بگو ببینم : عکس جدید اکانت ات ، حقیقی ست یا نه ؟ آن گربه ها منظورم هست ، ورنه زیبائیهای تو را قبلا کشف کرده ام !

و اما ، آری ! شمس بر کنترل ذهن نظر داشته است !

سلسله ی موی دوست ، حلقه دام بلاست ، هر که درین "حلقه" نیست فارغ ازین "ماجرا"ست 🙂

و اما اردیبهشتیان صبور اند ! صبور باش ، که سبز شدن این خاک را به انواع سبزینه و گلهای رنگارنگ خواهی دید !

اردیبهشتیان خاک اند !

عزیزی بر من بسیار و سپاس ها بابت تبریک ، و من نیز بر تو ، نازنین و آنیتا و همه ی دیگر نیسانیان این منزلگاه معطر تبریک گویم 🌹

ارادت ها

در پاسخ به Ehsan :

درود بسیار خدمت جناب سخی عزیز

ارادت وافر بنده را لطفا پذیرا باشید و نیز پوزش بابت دیرکرد در اهدای تبریک خدمت مقام گرامی‌تان. 

از ایزد منان تندرستی و نیک‌نامی به وسعت ابدیت برایتان آرزومندم.

همینطور آرزو می‌کنم همیشه کنارمان به دلگرمی بمانید و حضورتان برایمان مانا باشد.

از قضا امروز خانوم سولماز عزیز که مدت‌ها ازشان بی‌خبر بودیم به مهرورزی خویش پیغامی ذیل عکس عطرگرامم گذاشتند و بنده در پاسخ ذکر خیرتان را کردم :) امیدوارم حلال بفرمایید. آخر یاد آن عکس الیزابت آردن سولماز خانوم افتادم که شالی با شمایل روباه داشت و شما با همان نکته‌سنجی خاص خود از شکل قلب روی دماغ روباه و تک قلب برعکس به نماد عشق اول پرده‌برداری کرده بودید :) یادش بخیر واقعا.. چه دوران دل‌انگیزی بود آن زمان🧡

احسان عزیزم ، دوست قدیمی و پرشعور من

ارادت های زیاد

سپاااس بابت الطاف ایضا فرمایش تبریک و آرزوهایی زیباترین🙋‍♂️

آری ، بانو سولماز زیبا و خندان ، که بسیااار دوستداشتنی ست و ارادتی ویژه خدمتش دارم !

بله ، یادش خوش ، زود میگذرد و انشاله هماره خوش بگذرد

ارادت ، جوان خوش فکر و خوش قلبِ دوستداشتنی

🙂

در پاسخ به نَرشا :

بابت تاخیر متاسفم اقای سخی :)

تولدتون مبارک ،برای شما آرزوی زندگی شاد و پر از آرامش دارم .

متاسف نباش آیناز واقعا ناز و دوستداشتنی

و فعال و شیرین بیان🙂

تصویر بازیکن فوتبال را انتخاب کرده بودی ، معلوم است علاقمندی !

لیک منتظرم لبخند خودت را ببینم که حدس میزنم چگونه است🙂

درودها بر تو ، جوان رعنا و پویا

شاد باشی انشاله که میدانم هستی و بلطف خدا همیشه خواهی بود

در پاسخ به کامبیز سخی :

جوان رعنا ، حسین رفیعی رفیع ما

متشکرم بسیار🙂 سپاس

و اما :

ما دو بال خواهیم به پرواز : بال عقل ، بال عشق

این دو از قوانینی کاملا معکوس به هم ، تبعیت کنند ! دو دنیای کاملا متفاوت و حتی متضادند ( متضاد به معنی ضد نه ، باید گفت دیگرگون )

پله عقل ( دنیای ابزار ) شامل :

تفکر و تعقل ، فن و تکنیک ، راه و روش ، پند و نصیحت ، دلیل و استدلال ، همه ابزارهایی حقیقی اند ،

و : تخیل و تصور ، سعی و کوشش ، اراده و خواست ، تلقین و تکرار ، همگی ابزارهای مجازی عقل اند !

پله عشق ( دنیای بی ابزاری ) شامل :

ذوق و شوق ، وجد و سرور ، حیرت و تعجب ، مهر و محبت ، شور و هیجان ، ایثار و فداکاری ، عشق و علاقه

حال : تو جوانی ، "باید" از پله عقل شروع کنی !

سپس اگر اهل بالا رفتن بودی ، پای بر پله عشق نهی !

اهل اش هستی ؟ آری !

از کجا دانستم ؟ دانه اش را کاشته ای در دل ، دیدم !

کتاب دکتر دینانی خوانده ای ، از کثرت و وحدت گویی !

میبینی ، آن دانه ، جوانه زده !

وقتی از ۴۰ عبور کنی ، یا حتی برای برخی نوادر ۳۰ ، حتی برای چون من شیدایی از ۲۰ ، که تازه از کودکی مشغول به تحصیل از آموزش بزرگانی بودم ، وقتی به زمانش رسی ( اگر بخواهی ) دعوت شوی به پای گذاردن بر پله عشق 

از طرفی آن جوانه ، اکنون نهالی بزرگ و پویا گشته !

سپس ماجرا شروع میشود ، چنان که درخت عظیمی شود که حاضر نیستی از خنکای شاخه اش پایین آیی و پای بر زمین تعقل گذاری !

پرنده ای هستی نشسته بر شاخ ، که مدام میپری ، لیک برای قضای حاجات و خوراک و خدمت به کالبد ، مجبوری بیایی پایین گاهگاهی ! لیک بسرعت دوباره میروی بر شاخه !

این میشود دائم الصلاتی ، دائم الذکری

حال : رند کیست ؟؟ همچون حافظ که خود را به صحت ، رند میخواند !

رند کسی ست که پله عقل گذرانده و در عقل به کمال رسیده ، از سویی سوار پله عشق است و مدام پرد ! اما :

نه عشق را فدای عقل کند و نه عقل را فدای عشق !

که با این دو بال عقل و عشق میپرد !

اگر در هر کدام ازین دو پله عقل و عشق به کمال رسی ، ناقصی !

چون پرنده ای که یک بال دارد ، نمیتوانی بپری !

خلاصه که "باید" اکنون بال عقل را به کمال رسانی ، تا پرهایش به غایت بزرگ و بسیار و در نهایت نرمی و زیبایی شود 

تا برسی به بال دوم که عشق باشد !

بسیاااری دانشمندان و فلاسفه ، فقط این یک بال به نهایت زیبایی رساندند ، لیک هرگز نتوانستند بپرند با تاسف !

از سویی بسیاری فقط بر بال عشق کوشیدند و به کمال رسیدند لیک اکنون در تیمارستان اند به شیدایی !

این نظر که بر تو دادم ، اولین است ، بهترین است ، بالاترین است !

قدر اش بدان !

قسمت تو بود !

دستور رسید بگو ، گفتم ! حتما دلیلی دارد ، شاید زمانی که اینسو نبودم ، پروازت را از آنسو دیدم به خنده های طولااانی و پرشور ، از دیدن سرعت و نمایش پروازت 🙂

ارادت ها

سپاسگزارم از این که لایق دونستین و بنده رو مورد لطف و عنایت سخنان ارزشمند تون قرار دادین ، براستی که ما شنیده ایم ولی شما دیده اید، در این دیدن چه سری است نمیدانم ، اندازه ظرف من چقدر است نمیدانم ، راه سخت است و مسیر طولانی ...

لنگ و لونک و خفته شکل و بی ادب ، سوی حق می‌غیژ و او را می طلب

دوست دارد یار این آشفتگی ، کوشش بیهوده به از خفتگی

عمر شما پر برکت و بلند باد.

یا حق  

Agnes Agnes
1405/02/19
در پاسخ به کامبیز سخی :

اگنس زیبا و دلربا ، سخن گویی دیگرگو 🙂

واو ، نِیسانیان ( اردیبهشتیان ) پر تکرار شده اند درین خانه ، که همین است ، که ایشان پروانگان نورهای اویند !

بانوانشان همگی در اوج زیبایی و هنر !

اول بگو ببینم : عکس جدید اکانت ات ، حقیقی ست یا نه ؟ آن گربه ها منظورم هست ، ورنه زیبائیهای تو را قبلا کشف کرده ام !

و اما ، آری ! شمس بر کنترل ذهن نظر داشته است !

سلسله ی موی دوست ، حلقه دام بلاست ، هر که درین "حلقه" نیست فارغ ازین "ماجرا"ست 🙂

و اما اردیبهشتیان صبور اند ! صبور باش ، که سبز شدن این خاک را به انواع سبزینه و گلهای رنگارنگ خواهی دید !

اردیبهشتیان خاک اند !

عزیزی بر من بسیار و سپاس ها بابت تبریک ، و من نیز بر تو ، نازنین و آنیتا و همه ی دیگر نیسانیان این منزلگاه معطر تبریک گویم 🌹

ارادت ها

آقای سخی عزیز و مهربان 

لطفتان مستدام و زندگی‌تان معطر و پروانه گون (بنا بود به نام کاربری ام در این خانه قناعت کنم اما صحبت از پروانگی شد و نیز نام خواهر کوچکتان را دیدم گفته اید، گفتم بگویم من خود نیز پروانه ام:))

این عکس خود من نیست اما چه بسیار که با آن همذات پنداری میکنم. عکس قبل‌تر با موی آشفته و با دریایی در پشت من بودم اما گویی این عکس تازه هم منم با استحاله؛ که روحیاتم و لباسها و وسایل و همه چیزم به کل کلاسیک اند و گربه ها در حیاط خانه‌مان و نیز در قلب من جای بسیار دارند. همسفره اند با ما :))

دیگران به من گویند به راستی چقدر صبوری! 

و حالا چقدر خوشحالم که از بزرگی چون شما پند صبوری می‌شنوم. به روی چشم. صبر پیشه خواهم کرد تا ابدیت. خداوند بزرگ است و آنچه او بر من میخواهد خیر. هیچ چیز را بی‌معنا نمی‌بینم حتی آنچه بالهایم را از ته برید. قطع عضو است آری اما ایمان دارم بالها بارها سبز می‌شوند و آنها را باز می‌یابیم.

خاکم و مهر شما را سپاسگزارم. خاکم و «گردن جان در کمند»م از «مو» باریک‌تر است. انشالله که باشیم در این ماجرا و سلسله موی خود را به همان «ریسمان» گره بزنیم و پراکنده نشویم تا انشاالله سبز شدن خاکمان را هم بازیابیم و بشکفیم.

ارادت بسیار 🤍

در پاسخ به Agnes :

آقای سخی عزیز و مهربان 

لطفتان مستدام و زندگی‌تان معطر و پروانه گون (بنا بود به نام کاربری ام در این خانه قناعت کنم اما صحبت از پروانگی شد و نیز نام خواهر کوچکتان را دیدم گفته اید، گفتم بگویم من خود نیز پروانه ام:))

این عکس خود من نیست اما چه بسیار که با آن همذات پنداری میکنم. عکس قبل‌تر با موی آشفته و با دریایی در پشت من بودم اما گویی این عکس تازه هم منم با استحاله؛ که روحیاتم و لباسها و وسایل و همه چیزم به کل کلاسیک اند و گربه ها در حیاط خانه‌مان و نیز در قلب من جای بسیار دارند. همسفره اند با ما :))

دیگران به من گویند به راستی چقدر صبوری! 

و حالا چقدر خوشحالم که از بزرگی چون شما پند صبوری می‌شنوم. به روی چشم. صبر پیشه خواهم کرد تا ابدیت. خداوند بزرگ است و آنچه او بر من میخواهد خیر. هیچ چیز را بی‌معنا نمی‌بینم حتی آنچه بالهایم را از ته برید. قطع عضو است آری اما ایمان دارم بالها بارها سبز می‌شوند و آنها را باز می‌یابیم.

خاکم و مهر شما را سپاسگزارم. خاکم و «گردن جان در کمند»م از «مو» باریک‌تر است. انشالله که باشیم در این ماجرا و سلسله موی خود را به همان «ریسمان» گره بزنیم و پراکنده نشویم تا انشاالله سبز شدن خاکمان را هم بازیابیم و بشکفیم.

ارادت بسیار 🤍

خوووب ، چقدر هم خوب :)

لیک من با همان نام انتخابی شما را خطاب خواهم کرد :)

و اما تصویر اکانت : البته که فهمیدم شما نیستید ، اتفاقا عرض کردم که قبلا دیده ام شما را و زیبایی های شما را :)

منظورم این بود : آیا این تصویر حقیقیست یا مجازی و ساختگی ؟

واقعا آن گربه های سیاه گرد آن زن جمعند یا فوتوشاپ است ؟

گفتم شاید مطلع شده باشی و سپس آن تصویر سیو کرده باشی .

این تصویر خیلی معانی دارد نزد من !

اگر حقیقی باشد یک معانی و آگاهی ، اگر انتخابی و مجازی باشد معانی ای دیگر و ارجاع به آگاهی ای دیگر !

ازین باب گفتم :)

و اما قطع عضو !

دور باد ، لیک تحقیقاتی کرده ام از باب قطاع و قطوع اعضاء ، و مهمتر : ارتباط با کالبد ذهن ، که هرگز قطع نشود !

مثلا کسی دستش قطع شده ، لیک میخارد !!

دستش قطع شده لیک توپی را که به سمتش پرتاب شده میگیرد ( بدون تفکر و اطلاع قبلی و کاملا بدون فکر و توجه به کاری که میکند !! )

و سپس بینندگان شاخ درآورند که چه شد ؟؟! چگونه شد ؟؟!

مثلا امام رضا چگونه آن اسکناس ۲تومنی را از فاصله یک متری حرم از دست آن کودک که شفا گرفته و قول داده ۲تومن در حرم اندازد ، میگیرد و به درون حرم میکشد و تمااامی ده ها نفر بیننده که صف کشیده اند به تماشا ، میبینند که اسکناس در هوا طی کرد این یک متر را و در حرم افتاد !!

اینها اعجاز نیست ، همگی توضیح دقیق دارد ، که البته از هر یک میلیون نفر ، یک نفر شاید بداند آنهم به اشتیاق مضطر و سپس دعوت و سپس ادراک موضوع :)

مثلا : چرا معتادین کج و کوله راه میروند ، آیا تقصیر مواد است ؟؟

خیر ، مواد علت نیست ، بلکه خود ، معلول است ، علت چیزی دیگر است که علت کالبد روان باشد که مواد آن را میچروکاند ! سپس شخص "نمیتواند" درست حرکت کند !

وقتی کسی آنطرف ( آن دنیا ) میرود ، که من رفته ام ، تمام اندام خویش ، مثلا دست ها را میبیند !! چطور ؟؟

آنجا که جسم نیست ، پس چه میبیند ؟

همان کالبد ذهن را که گفتم !

مثلا دست خود را در کاغذ سفید بزرگی بگذار ، دور انگشتان و دست را خط بکش و با قیچی در آور ، سپس آن کاغذ مربع بزرگ را جلوی چشمانت بگیر و تماشا کن ! آن دست خالی ، دست آنسوی توست ، دست کالبد ذهن هر کس اینگونه مثالیست :)

و همین عضو کارها کند ، اینطرف !

کسیکه پایش قطع شده میتواند شوت بزند ، لیک :

- یا باید فراموش کرده باشد که پایش قطع است ! ( دلیل ذهنی دارد )

- یا باید به درجه ای از ادراک و کمال رسیده باشد ، که معمولا رسیدگان نمایش ندهند ! چرا ؟ چون دیگران وی را شریک خدا کنند !! پس کسی که در کمال است ، این نکند که گناهیست بس بزرگ !

این دنیا عجایب زیاد دارد !

شما نمیدانی ذهن چه ها کند !!

این دانش نیز بر تو افزودم سرکار خانم اگنس زیبا ، بپاس زیبائی ات ، ایضا نیسانی ات :)

بالهایت قطع نیست ، بپر :)

ارادت ها

Tina Tina
1405/02/20
در پاسخ به کامبیز سخی :

سرکار خانم تینای زیبا

ارادت ها خدمت سرکار و چه افتخاری بر من ، هم ماه بودن با شمای عزیز در تولد و ورود بر این دنیا🙂

ایضا افتخاریست دیگر بر من ، از باب علقه شما به نوع خدمات و فعالیت این حقیر درین خانه معطر

سپاس ، ارادت و احترام حقیر تقدیم به شمای مهربان

بزرگوارید استاد گرانقدر. بنده هم به هم ماه بودن با شما بسیار مفتخرم.🌸🌸🌸🤍🌹🌹🌹

در پناه خداوند مهربان باشید.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟