جناب سخی عزیز و گرامی با رهنمود مدیر گرامیمان پاسخ من به جای بخش نظرات در بخش گفتگو پابلیش می شود ) :

سلام و درود های گرم بر شما جناب سخی عزیزم
خدارو شکر میکنم که شما هم پس از یک دوره غیبت نسبتا طولانی با حضور دوباره و همیشه موثرتان گرما و صمیمیت مضاعف رو با خودتان به عطرافشان بازگرداندید.
بله همانطور که فرمودید با دیدن اسم و اواتار رهای عزیزمان به صفحه پرسش و پاسخ شما سر زدم و دل نوشته زیبایش را دوباره خواندم. بسی لذت بردم از ذهن توانا و قلم شیوایش. بازگشت دوستان عزیزمان یکی از بهترین اتفاقات این دوران تلخ است. چندروز پیش هم جناب حسن خان افشار دوباره شروع به نوشتن کردند، بازگشت ایشان هم بسیار مسرت بخش بود مخصوصا که دایره تست و دانششان هم بسیار وسیع است، همینطور اقا محسن عزیزمان که چند وقت کم حضور داشتند دوباره با عکس های هنری اشان بر زیبایی های عطرافشان افزودند. همچنین حضور دوباره مونا خانوم گرامی و دوستان دیگرمان که حضور معطرشان حال جمعیمان را جا آورد. می دانم که امروز روز تولدتان هست. آرزو میکنم که روزهای باقی مانده برایتان سراسر شادی، آرامش و پر از سلامتی و حضور گرم و پر دانشتان برای عطرافشانیان همیشگی و مستدام باشد.

در پاسخ به nazanin :

جناب سخی عزیزم سلام ها :)

من دقیقا ۱۵ ام اردیبهشت به دنیا اومدم. نیم ساعت از ۱۲ نیمه شب گذشته بود. در راس ورود به نیمه اردیبهشت ماه :)

می‌بایست ۱۵ خرداد به دنیا می‌آمدم ولی از این بابت عجله کردم :)

اما حقا که فروردینی ها همین اند. خستگی نمی‌شناسند و از جنب و جوش نمی‌افتند. دوستی دارم که عینا همینطور هست. دیوانه ام کرده سخی جان😁 انرژی مضاعف می‌گیره از من. خودش میگه چطور من و تو این همه سال با هم دوست موندیم! به شوخی می‌گم دیگه ناچارا بایستی تحمل کنیم همدیگه رو :)) خلاصه اجازه نمی‌ده هیجان زندگی ام فروکش کنه :)

بانوی نازنین

من نیز زادروزتان را ۱۵ام فروردین ماه متصور شدم...

لطفاً شادباش باتأخیر لیکن سرشار از عشق و احترام ما را بپذیرید...

بهار شمایید... بهشت شمایید... در پناه خداوند باشید گل اردیبهشتی ما...

nazanin nazanin
1405/02/18
در پاسخ به 𝒜𝓎𝓁𝒾 :

بانوی نازنین

من نیز زادروزتان را ۱۵ام فروردین ماه متصور شدم...

لطفاً شادباش باتأخیر لیکن سرشار از عشق و احترام ما را بپذیرید...

بهار شمایید... بهشت شمایید... در پناه خداوند باشید گل اردیبهشتی ما...

آیلی نازنین من :)

رفتم نوشته خودم رو دیدم؛ دقیقا یه جوری نوشته بودم که خودم لحظه‌ای گمون کردم ۱۵ فروردین تولدمه😁 معلوم نیست حواسم کجا بود :) عذر تقصیر ؛)

قربان محبتت جان دلم. چنان مهری بر دلم انداخته اید که تا عمر دارم خانه اش گرم و روشن می‌ماند.

زیر سایه پروردگار باشید🤍🌱

در پاسخ به محمدرضا حاتمی :

تبریک

ارادت ها حاتمی عزیزم

یادم هست بیایم در صفحه پرسش ات ، به پاسخ :)

در پاسخ به nazanin :

جناب سخی عزیزم سلام ها :)

من دقیقا ۱۵ ام اردیبهشت به دنیا اومدم. نیم ساعت از ۱۲ نیمه شب گذشته بود. در راس ورود به نیمه اردیبهشت ماه :)

می‌بایست ۱۵ خرداد به دنیا می‌آمدم ولی از این بابت عجله کردم :)

اما حقا که فروردینی ها همین اند. خستگی نمی‌شناسند و از جنب و جوش نمی‌افتند. دوستی دارم که عینا همینطور هست. دیوانه ام کرده سخی جان😁 انرژی مضاعف می‌گیره از من. خودش میگه چطور من و تو این همه سال با هم دوست موندیم! به شوخی می‌گم دیگه ناچارا بایستی تحمل کنیم همدیگه رو :)) خلاصه اجازه نمی‌ده هیجان زندگی ام فروکش کنه :)

عجب !

آهااان ! راستش وقتی داشتم خصوصیات فروردینی ها مینوشتم ، هی با خودم میگفتم : یک جای کار میلنگدها :) یک چیزی درست نیست :)

چطور ؟

فروردینیان در ظاهر با تو فرق دارند ، اکثرا تپلی اند ، اتفاقا آنچه از تو میشناسم آرامش است :)

و باز اتفاقا تو به خردادیها بسیار شبیهی ، مثل خواهر کوچک خودم پروانه که جزء انجمن شعرای بزرگ ایران است :)

نامش را سرچ کن در گوگل ، صفحه اش می آید ، ببین اخلاقش شبیه تو نیست !

شعرهایش را بخوان ، البته همه را نگذاشته آنجا فکر کنم !

ترانه هایش را میخوانند خوانندگان .

او نیز خردادی خالص است :)

همه خانواده من ، همگی دهم تا بیستم هر ماه اند :) لیک پانزدهمشان فقط منم :)

میبینی ؟؟ به کلمه "عجله" تو ، که نوشته بودی ، دقت و تفکر نکردم !

فکر کردم ۱۵ فروردینی ، لیک چون مطابقت نداشت بر چهره ات ، خصوصیات خودت را نگفتم :)) فقط گفتم فروردینیان اینگونه اند :)

گفتم بوی مرا گرفته ای :) بفرما ، حتی یکماه عجله کرده ای :))

و اما شاید اینگونه بوده :

احتمالا گفته ای : آقا آنجا دیگر کجاست که بناست برویم ؟؟ اینکه زندان است ! لیک حال که اجبار است و باید رفت ، بگذار زودتر شر اش را کم کنم !

اما این احتمال قویتر و اولاست که :

خداای من ! قرار است این لذائذ و تجارب را تجربه ، و بناست اینگونه زندگیِ شیرینی داشته باشم ؟؟ آقا من تحمل ندارم صبر کنم ، من که رفتم :))

هر چه مادرت گفته دختر جان صبر کن یکماه که چیزی نیست لیک گوش نکرده ای و پریده ای بیرون :))

اما من برعکس بودم ! هر چه گفتند بیا آقاجان ، گفتم نمی آیم ! گفتند ۹ ماه تمام شد ، ۹ روز و ۹ ساعت دیگر هم عبور کرد ، گفتم خیر ، اصرار نکنید ، همینجا بهتر از آنجاست :))

جایم تنگ شد ورنه همانجا میماندم :))

روزی به مادرم گفتم : بارداری اول و کودک ۷ کیلویی ، چقدر اذیت شده ای ، گفت اتفاقا بهترین و آسوده ترین زایمانم تو بودی ، در سه بار دیگر اذیتها شدم ! گفتم دی ، چطور ممکن است ؟؟

گفت خودم هم نمیدانم ! لیک تمام وقت تحت نظارت مادر بودم ( مادر پدرم ) که خود تخصص این رشته داشت ، لیک همان کارها را برای مابقی بچه ها کردم اما توفیق نداشتم .

یک نشانه بسیار مهم : اگر دوست داری در خانه بمانی پس اردیبهشتی هستی لیک اگر در خانه بند نشوی پس خردادی هستی ! مثلا پروانه فرهنگی ست ، بخاطر گربه اش پاگیر خانه شده ورنه اهل خانه نیست !

دیگر : اردیبهشتیان بسیار خانه دار و منظم اند لیک خردادیان که بشدت اهل مسافرت اند و هر زمان یک نقطه از ایران اند ، خانه شان شلوغ و پلوغ و بازار شام :)

درب گوشت بگویم : خردادیان برعکس اردیبهشتیان ، خیلی اهل عطر نیستند :)

حتما حتما عطر دارند ، حتما حتما خوشبو اند لیک عطربازی نمیکنند :) حوصله ی پرداختن به یک چیز را ندارند ، حوصله شان سر رود و خسته شوند ! اما راجع به هنر ، نه ، بلکه معکوس اند ، اگر هنرمند باشند از بهترینهای آنند !

زیاد حرف زدیم ، مدیرمان خسته شد ، خداحافظ :))

استاد عطار گرامی، جناب سخی، تبریک با تاخیر من را برای زادروزتان بپذيريد. همواره بر قرار باشید و عطر و سخن و صلح بیافشانید 

در پاسخ به کامبیز سخی :

عجب !

آهااان ! راستش وقتی داشتم خصوصیات فروردینی ها مینوشتم ، هی با خودم میگفتم : یک جای کار میلنگدها :) یک چیزی درست نیست :)

چطور ؟

فروردینیان در ظاهر با تو فرق دارند ، اکثرا تپلی اند ، اتفاقا آنچه از تو میشناسم آرامش است :)

و باز اتفاقا تو به خردادیها بسیار شبیهی ، مثل خواهر کوچک خودم پروانه که جزء انجمن شعرای بزرگ ایران است :)

نامش را سرچ کن در گوگل ، صفحه اش می آید ، ببین اخلاقش شبیه تو نیست !

شعرهایش را بخوان ، البته همه را نگذاشته آنجا فکر کنم !

ترانه هایش را میخوانند خوانندگان .

او نیز خردادی خالص است :)

همه خانواده من ، همگی دهم تا بیستم هر ماه اند :) لیک پانزدهمشان فقط منم :)

میبینی ؟؟ به کلمه "عجله" تو ، که نوشته بودی ، دقت و تفکر نکردم !

فکر کردم ۱۵ فروردینی ، لیک چون مطابقت نداشت بر چهره ات ، خصوصیات خودت را نگفتم :)) فقط گفتم فروردینیان اینگونه اند :)

گفتم بوی مرا گرفته ای :) بفرما ، حتی یکماه عجله کرده ای :))

و اما شاید اینگونه بوده :

احتمالا گفته ای : آقا آنجا دیگر کجاست که بناست برویم ؟؟ اینکه زندان است ! لیک حال که اجبار است و باید رفت ، بگذار زودتر شر اش را کم کنم !

اما این احتمال قویتر و اولاست که :

خداای من ! قرار است این لذائذ و تجارب را تجربه ، و بناست اینگونه زندگیِ شیرینی داشته باشم ؟؟ آقا من تحمل ندارم صبر کنم ، من که رفتم :))

هر چه مادرت گفته دختر جان صبر کن یکماه که چیزی نیست لیک گوش نکرده ای و پریده ای بیرون :))

اما من برعکس بودم ! هر چه گفتند بیا آقاجان ، گفتم نمی آیم ! گفتند ۹ ماه تمام شد ، ۹ روز و ۹ ساعت دیگر هم عبور کرد ، گفتم خیر ، اصرار نکنید ، همینجا بهتر از آنجاست :))

جایم تنگ شد ورنه همانجا میماندم :))

روزی به مادرم گفتم : بارداری اول و کودک ۷ کیلویی ، چقدر اذیت شده ای ، گفت اتفاقا بهترین و آسوده ترین زایمانم تو بودی ، در سه بار دیگر اذیتها شدم ! گفتم دی ، چطور ممکن است ؟؟

گفت خودم هم نمیدانم ! لیک تمام وقت تحت نظارت مادر بودم ( مادر پدرم ) که خود تخصص این رشته داشت ، لیک همان کارها را برای مابقی بچه ها کردم اما توفیق نداشتم .

یک نشانه بسیار مهم : اگر دوست داری در خانه بمانی پس اردیبهشتی هستی لیک اگر در خانه بند نشوی پس خردادی هستی ! مثلا پروانه فرهنگی ست ، بخاطر گربه اش پاگیر خانه شده ورنه اهل خانه نیست !

دیگر : اردیبهشتیان بسیار خانه دار و منظم اند لیک خردادیان که بشدت اهل مسافرت اند و هر زمان یک نقطه از ایران اند ، خانه شان شلوغ و پلوغ و بازار شام :)

درب گوشت بگویم : خردادیان برعکس اردیبهشتیان ، خیلی اهل عطر نیستند :)

حتما حتما عطر دارند ، حتما حتما خوشبو اند لیک عطربازی نمیکنند :) حوصله ی پرداختن به یک چیز را ندارند ، حوصله شان سر رود و خسته شوند ! اما راجع به هنر ، نه ، بلکه معکوس اند ، اگر هنرمند باشند از بهترینهای آنند !

زیاد حرف زدیم ، مدیرمان خسته شد ، خداحافظ :))

درود بر شما جناب سخی بزرگوار و مهربان 💐

عرض تبریک و شادباش بمناسبت سال روز تولدتان❤️

بنده همانند دیگر دوستان و شما استاد عزیز توانایی ادبی بالایی جهت نوشتن متون زیبا و شاعرانه در خور طبع لطیف شما رو ندارم در واقع شخصیت و طبع بنده بیشتر تمایل به مفاهیم ، انتزاعات و عقلانیات داره تا عواطف و احساسات ، البته که عاشقانه هنر دوست هستم و بارها تحت تاثیر آثار فاخر در موضوعات مختلف هنری قرار گرفته ام اما در همان موضوعات نیز جنبه فلسفی و عقلانی اثر بیشتر برایم تاثیر گذار بوده تا جنبه احساسی و عاطفی آن :) نمیدانم برای یک متولد فروردین برنامه ریز طبیعی ست یا نه :) مسیر عقل و عشق بواقع بسیار جذاب و مورد بحث بوده و خواهد بود یاد کتابی افتادم از دکتر دینانی به نام دفتر عقل و آیت عشق که زیبایی مسیر عقل و عشق رو در رسیدن به حقیقت و یکی شدن با ذات حق نشان داده بود. براستی ما و دنیا در کثرت هستیم تا روز موعود و رسیدن به وحدت ...

سخن کوتاه کنم ،  بر خود لازم دانستم مراتب ادب و احترام را به جا آورم چرا که بسیار از شما آموختم و انشاالله خواهم آموخت. 

با آرزوی سلامتی و بهترین ها از جانب پروردگار برای شما استادِ بزرگوارِ خردمندِ عاشق🙏

(همچنین با تشکر از جناب رنجبر عزیز بابت ایجاد این صفحه گفتگو)

[EDITED] 1405/02/19 11:21
Agnes Agnes
1405/02/18

آقای سخی عزیز و بزرگوار و نازنین خانوم مهربان و زیبا؛

تبریک و باز هم تبریک به مناسبت زادروز فرخنده تان.

و تبریک به من از باب آشنایی با شما در این خانه معطر!

از همه دوستان بسیار می‌آموزم و از خواندن نظراتشان بسیار بهره می‌برم لیک حالا نیک می‌دانم ز چه روی این همه به شما دو نفر احساس نزدیکی و مهر داشتم از آن ابتدا: شما هم چون من اردیبهشتی هستید و خوشا به من :))

امید که سبز بمانید و در هر دم به شادی روزگار بگذرانید. زان روی که قسمت دوم آرزویم گاهی صعب به نظر میرسد، برایش تبصره می‌آورم و آن اینکه هرگاه روزگار روی اخمالوی خود را به شما نشان داد، شما آنقدر به رویش بخندید تا شرمنده شود از بزرگی‌تان؛ که همانا بزرگید و پرمهر و نازنین. 

انشالله که خیالی شما را نیازرد و اگر روزی چنین نمود، آنقدر انگیزه داشته باشید که  به گفته شمس به او سه مرتبه بگویید خیال برو! و گر او نرفت، شما بروید.

الهی که در آرامش و آسایش باشید 🤍

Ehsan Ehsan
1405/02/19

درود بسیار خدمت جناب سخی عزیز

ارادت وافر بنده را لطفا پذیرا باشید و نیز پوزش بابت دیرکرد در اهدای تبریک خدمت مقام گرامی‌تان. 

از ایزد منان تندرستی و نیک‌نامی به وسعت ابدیت برایتان آرزومندم.

همینطور آرزو می‌کنم همیشه کنارمان به دلگرمی بمانید و حضورتان برایمان مانا باشد.

از قضا امروز خانوم سولماز عزیز که مدت‌ها ازشان بی‌خبر بودیم به مهرورزی خویش پیغامی ذیل عکس عطرگرامم گذاشتند و بنده در پاسخ ذکر خیرتان را کردم :) امیدوارم حلال بفرمایید. آخر یاد آن عکس الیزابت آردن سولماز خانوم افتادم که شالی با شمایل روباه داشت و شما با همان نکته‌سنجی خاص خود از شکل قلب روی دماغ روباه و تک قلب برعکس به نماد عشق اول پرده‌برداری کرده بودید :) یادش بخیر واقعا.. چه دوران دل‌انگیزی بود آن زمان🧡

نَرشا نَرشا
1405/02/19

بابت تاخیر متاسفم اقای سخی :)

تولدتون مبارک ،برای شما آرزوی زندگی شاد و پر از آرامش دارم .

در پاسخ به علیرضا :

با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

بنده هم به نوبع خودم زادروز شما بزرگوار جناب آقای سخی تبریک عرض میکنم و امیدوارم که

گریه ات از سر شوق و خنده ات از ته دل و روزگارتون همیشه شاد باشه .

علیرضای عزیز

که نگاه بر آسمان داری 🙂

آنچه جویی ، یابی ، جوان رعنا !

ارادت ها تقدیم به شما

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟