درود دوستان
با اینکه ممکنه مهربون به نظر بیام ولی آدم مغروری ام
اهل چاپلوسی دیگران نیستم
آدم مطیع و بله قربان گو نیستم و معمولا از کسی دستور نمیگیرم
روراست هستم، رو بازی میکنم و از دروغگوها فاصله میگیرم
آدمها رو نادیده نمیگیرم و در هنگام معاشرت سعی میکنم حتی با اونهایی که نمیشناسم همدل و همراه باشم و با اهلش صمیمانه برخورد میکنم ولی بصورت ناخودآگاه اجازه نمیدم آدمها خیلی بهم نزدیک بشن
رفیق باز نیستم
در برخورد با دوستان نزدیک و خانوادم خیلی احساستم رو مخفی نمیکنم
اغلب تیپ نیمه رسمی و کژوال با پارچه های ساده بدون طرح رو برای پوشش انتخاب میکنم
سعی میکنم آدم منضبط و تمیز و آراسته ای باشم مگه اینکه بعضی روزها حوصلشو نداشته باشم
خوشحال میشم پیشنهادات شما رو برای عطر امضا ترجیحا مناسب تمام فصول بدونم
خیلی ممنونم
دوست عزیز خیلی ممنونم از پیشنهاد شما
تو که بهترینِ پسرا هستی علی عزیزم :)
دوستداشتنی :)
عطر امضاء رو فراموش کن !
دلائل عطر امضاء ، و اینکه چه شد که عطر برای امضاء شکل گرفت در دوران قدیم ، و اینکه چرا الان مناسب نیست ، اینقدر طولانیه که حوصله اش رو ندارم !
اگر روزی حضوری دیدمتون ، برای همتون شرح میدم کامل :)
جوان رعنا ، خوشگل من ، با اون صورت تپلی و تمیز و تمییزت ! ، شیکپوش ، سربه زیر ، با این کت خوشرنگت و کراوات ساده و بی ریات ، که بر "زمان" لبخند زده ای :)
آهان : خسرو شکیبایی رو نمیدونم اما دنیرو برام نوشته بود : عطر برام خیلی میخرن ، زیاد ، بیشترش رو نوه ها میبرن ، خودمم نمیدونم چی میزنم ! بعضی وقتا برخی بهم میگن چی بزن ! اما : دیور رو دوست دارم :)
فهمیدم حوصله این حرفها رو نداره و سیاستی خاص ( نَگه یا تبلیغ نکنه ) رو دنبال نمیکنه ! جملاتش واضح بود بر این ، خصوص در روانشناختیِ کلمات و جملات !
میخواستم بنویسم براش : عطر موضوعِ بیمه ی اندام جنیفر لوپز رو بوییدی که برامون نت هاش رو توضیح بدی :)))
گفتم عیبه ، شاید خوشش نیاد ، نگفتم :)
موضوع مهم :
دنیرو کیه ؟؟ شکیبایی کجاست ؟؟
برس به عطر خودت که اینقدرررر کار داری و داریم ، که این چیزا توش گمه :)
میدونی که خیلی دوستت دارم :)
تو که بهترینِ پسرا هستی علی عزیزم :)
دوستداشتنی :)
عطر امضاء رو فراموش کن !
دلائل عطر امضاء ، و اینکه چه شد که عطر برای امضاء شکل گرفت در دوران قدیم ، و اینکه چرا الان مناسب نیست ، اینقدر طولانیه که حوصله اش رو ندارم !
اگر روزی حضوری دیدمتون ، برای همتون شرح میدم کامل :)
جوان رعنا ، خوشگل من ، با اون صورت تپلی و تمیز و تمییزت ! ، شیکپوش ، سربه زیر ، با این کت خوشرنگت و کراوات ساده و بی ریات ، که بر "زمان" لبخند زده ای :)
آهان : خسرو شکیبایی رو نمیدونم اما دنیرو برام نوشته بود : عطر برام خیلی میخرن ، زیاد ، بیشترش رو نوه ها میبرن ، خودمم نمیدونم چی میزنم ! بعضی وقتا برخی بهم میگن چی بزن ! اما : دیور رو دوست دارم :)
فهمیدم حوصله این حرفها رو نداره و سیاستی خاص ( نَگه یا تبلیغ نکنه ) رو دنبال نمیکنه ! جملاتش واضح بود بر این ، خصوص در روانشناختیِ کلمات و جملات !
میخواستم بنویسم براش : عطر موضوعِ بیمه ی اندام جنیفر لوپز رو بوییدی که برامون نت هاش رو توضیح بدی :)))
گفتم عیبه ، شاید خوشش نیاد ، نگفتم :)
موضوع مهم :
دنیرو کیه ؟؟ شکیبایی کجاست ؟؟
برس به عطر خودت که اینقدرررر کار داری و داریم ، که این چیزا توش گمه :)
میدونی که خیلی دوستت دارم :)
عمو کامبیز عزیزم درودها بر شما
از اینکه در زنگوله دیدم کامنت از شما دارم خیلی خوشحال شدم
حقیقتش به صورت دیوانه وار در حلقه بی نهایت خرید دکانت و تست حتی به صورت قسطی و بالااوردن بدهی شدم به طوریکه از اولویت های مهم تر زندگی عقب افتادم و به نظرم اومد شاید با خرید عطر امضا این چرخه که اسیرش شدم پایان بپذیره
در ارتباط با رابرت دنیرو و خسرو شکیبایی هم هدفهم این بود که خودمو شبیه اونا کنم
بازم خیلی ممنونم از اینکه نظرتون رو بهم گفتین و خاطره جالبی که بامن به اشتراک گذاشتین
سایتون مستدام
براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم
عمو کامبیز عزیزم درودها بر شما
از اینکه در زنگوله دیدم کامنت از شما دارم خیلی خوشحال شدم
حقیقتش به صورت دیوانه وار در حلقه بی نهایت خرید دکانت و تست حتی به صورت قسطی و بالااوردن بدهی شدم به طوریکه از اولویت های مهم تر زندگی عقب افتادم و به نظرم اومد شاید با خرید عطر امضا این چرخه که اسیرش شدم پایان بپذیره
در ارتباط با رابرت دنیرو و خسرو شکیبایی هم هدفهم این بود که خودمو شبیه اونا کنم
بازم خیلی ممنونم از اینکه نظرتون رو بهم گفتین و خاطره جالبی که بامن به اشتراک گذاشتین
سایتون مستدام
براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم
خب ، اول :
خودت رو شبیه خودت کن ! که زیباترینی ، که مرکز کائناتی ! و این تعریف نیست ، حقیقته !! بهش فکرها کن !
دوم : اونان که باید شبیه تو بشن ! اینم دارم بدون تعریف و تعارف میگم ! به اینم تفکر کن ! راهنمایی و کلید : تو بعد از اونا اومدی !!
یعنی در کمال عقب تری ، که دیرتر اومدی ، و اونا زرنگتر از تو بودن ، اما در بسیاری موارد جلوتری ! این یعنی تعادل ! یکم ببر ، یکم بباز !!
سوم : معتاد شده ای ! ای خدا :(
اعتیاد شاخ و دم نداره ، بیا بیرون ! پاک شو !
چون دوستت دارم : یه عطر انتخاب کن ، تا آخر مصرف کن !
و به خودت بگو : روزی هزار تا عطر جدید در دنیا تولید میشه ! میخوای همشو ببویی ؟ ( خرید پیشکشت !! )
محاله بتونی ! احدی نمیتونه !
بیا بیرون ، چه عطر ، چه هروئین ! هیییچ فرق ندارن در "اعتیاد" !
در حالیکه هر دو بدرد بخورن !
تو نمیدونی از هروئین چه استفاده های مثبت و عالی ای میشه ، اینو گفتم که نگی چرا فلانی اینجوری گفت !
افراط ، تفریط ، کار ما ایرانیاس !
بیا بیرون !
دلم میخواد پاک که شدی ، توی همین صفحه بهم خبر بدی ، یا چون زنگوله ش نمیاد ، ته یه نظرت بگو : فلانی ، انجام شد !
تو خودتم که دور از جان بکشی ، به ربع عطربازی من نخواهی رسید ! "من" حقیر دارم بهت میگم : بیا بیرون ، مثل کاری که خودم کردم ! و راحت شدم :)
از همین الان زنگش رو بزن !
منم برات آرزوی شادی دارم :)
شاد باش ، به هیییچ چیز معتاد نباش حتی به چای !
هیچ کارت روتین نباشه :)
حتی سر کار میری ، هر چند روز از یه جای دیگه برو
ارادت :)
خب ، اول :
خودت رو شبیه خودت کن ! که زیباترینی ، که مرکز کائناتی ! و این تعریف نیست ، حقیقته !! بهش فکرها کن !
دوم : اونان که باید شبیه تو بشن ! اینم دارم بدون تعریف و تعارف میگم ! به اینم تفکر کن ! راهنمایی و کلید : تو بعد از اونا اومدی !!
یعنی در کمال عقب تری ، که دیرتر اومدی ، و اونا زرنگتر از تو بودن ، اما در بسیاری موارد جلوتری ! این یعنی تعادل ! یکم ببر ، یکم بباز !!
سوم : معتاد شده ای ! ای خدا :(
اعتیاد شاخ و دم نداره ، بیا بیرون ! پاک شو !
چون دوستت دارم : یه عطر انتخاب کن ، تا آخر مصرف کن !
و به خودت بگو : روزی هزار تا عطر جدید در دنیا تولید میشه ! میخوای همشو ببویی ؟ ( خرید پیشکشت !! )
محاله بتونی ! احدی نمیتونه !
بیا بیرون ، چه عطر ، چه هروئین ! هیییچ فرق ندارن در "اعتیاد" !
در حالیکه هر دو بدرد بخورن !
تو نمیدونی از هروئین چه استفاده های مثبت و عالی ای میشه ، اینو گفتم که نگی چرا فلانی اینجوری گفت !
افراط ، تفریط ، کار ما ایرانیاس !
بیا بیرون !
دلم میخواد پاک که شدی ، توی همین صفحه بهم خبر بدی ، یا چون زنگوله ش نمیاد ، ته یه نظرت بگو : فلانی ، انجام شد !
تو خودتم که دور از جان بکشی ، به ربع عطربازی من نخواهی رسید ! "من" حقیر دارم بهت میگم : بیا بیرون ، مثل کاری که خودم کردم ! و راحت شدم :)
از همین الان زنگش رو بزن !
منم برات آرزوی شادی دارم :)
شاد باش ، به هیییچ چیز معتاد نباش حتی به چای !
هیچ کارت روتین نباشه :)
حتی سر کار میری ، هر چند روز از یه جای دیگه برو
ارادت :)
عمو کامبیز عزیزم که سراسر مهر و محبت هستین
ممنونم از درس خوبی که بهم دادین
امیدوارم بتونم از پسش بربیام
برقرار باشید
عمو کامبیز عزیزم که سراسر مهر و محبت هستین
ممنونم از درس خوبی که بهم دادین
امیدوارم بتونم از پسش بربیام
برقرار باشید
تو عزیز منی :)
من میدونم تو پسر خوبی هستی ، برای همین دوستت دارم :)
توی عطربازی :
من افتاده بودم توی جوب :))
خراااب ، عاشق ، داغان !
آمدم بیرون ، هیچ کسی هم بهم نگفت
من که بتونم ، تو هم میتونی ، من که یه دست و پا اضافه ندارم :))
ما اگه سوپر من هم باشیم باز عقبیم ، چون ما یه نفریم عطارها و برندها هزارها !
اونا با هم مسابقه میدن ، ما بدبخت میشیم :))
به خودم گفتم : من که عاقبت باید بیام بیرون ، من که بیرون رفتنی ام ، پس چرا از امروز نه ، که رفتنی هر چه زودتر بره بُرد کرده :)
بعدشم : یکی یا ده ها بهم بگن : واااای خدا ، چه بویی میدی ، این اتم چیه ؟؟!!
خب ، که چه مثلا ؟
توی این سایت ، کسایی رو داریم که هزارااان عطر صد میلیونی دارن !
همه به حالشون قبطه میخورن ، من بحال برخیشون غصه میخورم !
چرا ؟ چون دقیق میدونم : بعدها قراره چه زجری بکشن !! این حرفم یادت نره ! یه جا بنویسش !!
همین الانم دارن زجرها میکشن ، منتهی نمیگن !
حتی توی مهر هم باید اعتدال داشت !
دوستت دارم ، پسر خوب !
تمام :)
تو عزیز منی :)
من میدونم تو پسر خوبی هستی ، برای همین دوستت دارم :)
توی عطربازی :
من افتاده بودم توی جوب :))
خراااب ، عاشق ، داغان !
آمدم بیرون ، هیچ کسی هم بهم نگفت
من که بتونم ، تو هم میتونی ، من که یه دست و پا اضافه ندارم :))
ما اگه سوپر من هم باشیم باز عقبیم ، چون ما یه نفریم عطارها و برندها هزارها !
اونا با هم مسابقه میدن ، ما بدبخت میشیم :))
به خودم گفتم : من که عاقبت باید بیام بیرون ، من که بیرون رفتنی ام ، پس چرا از امروز نه ، که رفتنی هر چه زودتر بره بُرد کرده :)
بعدشم : یکی یا ده ها بهم بگن : واااای خدا ، چه بویی میدی ، این اتم چیه ؟؟!!
خب ، که چه مثلا ؟
توی این سایت ، کسایی رو داریم که هزارااان عطر صد میلیونی دارن !
همه به حالشون قبطه میخورن ، من بحال برخیشون غصه میخورم !
چرا ؟ چون دقیق میدونم : بعدها قراره چه زجری بکشن !! این حرفم یادت نره ! یه جا بنویسش !!
همین الانم دارن زجرها میکشن ، منتهی نمیگن !
حتی توی مهر هم باید اعتدال داشت !
دوستت دارم ، پسر خوب !
تمام :)
بله قبول دارم
چقدر نیاز داشتم به دریافت این مطالب و چه خوب که از شما دریافت کردم
خدانگهدار و حافظ شما باشه برای ما