هاشم پور هاشم پور
11
1405/02/01

مناسب است

سلام دوستان 

سوالی از عزیزانی که در زمینه عطرهای اماراتی تبحر دارند

داشتم

آیا عطرهای وادی الخلیج که در سایت‌های جنوب کشور 

به فروش می‌رسند کیفیت مناسب دارن؟

نسبت به الحمبرا و فراگرنس چطوری هستن؟

باتشکر 

Eric Revo Eric Revo
1405/02/01

من فکر می کنم کیفیتش باید در حد پندورا باشه یعنی در حد فرگرنسه

در پاسخ به Eric Revo :

من فکر می کنم کیفیتش باید در حد پندورا باشه یعنی در حد فرگرنسه

سلام اریک عزیز

دستت درد نکنه 🙏

Mahyar Mahyar
1405/02/02

سلام اقای هاشم پور

من واقعا معذرت میخوام که مطلب کمی بی ربط مینویسم چون درباره سوال تون اطلاع ندارم. فقط عنوان تون خیلی جالب بود برام یاد "مناسب نیست" مدیر محترم افتادم وقتی که میخواد کامنت های منو رد کنه :))

منم فکر کردم کامنت تون تایید نشده اینجا دنبال علت میگردین. خلاصه مثل ماجرای طوطی شد که فکر میکرد بقیه هم چوب خوردن و کچل شدن:)

بازم معذرت از مطلب بی ربط. امیدوارم با کمک دوستان به پاسخ تون برسید. موفق و سلامت باشید ایشالا

در پاسخ به Mahyar :

سلام اقای هاشم پور

من واقعا معذرت میخوام که مطلب کمی بی ربط مینویسم چون درباره سوال تون اطلاع ندارم. فقط عنوان تون خیلی جالب بود برام یاد "مناسب نیست" مدیر محترم افتادم وقتی که میخواد کامنت های منو رد کنه :))

منم فکر کردم کامنت تون تایید نشده اینجا دنبال علت میگردین. خلاصه مثل ماجرای طوطی شد که فکر میکرد بقیه هم چوب خوردن و کچل شدن:)

بازم معذرت از مطلب بی ربط. امیدوارم با کمک دوستان به پاسخ تون برسید. موفق و سلامت باشید ایشالا

درود مهیار جان

خواهش میکنم عزیزم

اتفاقا خودم بازی با کلمات و تو ذهن ازش داستان ساختن دوست دارم،هیجان انگیز 😃

امیدوارم هممون به مراد دل خودمون برسیم تو هر زمینه ای 

موفق باشید 

سلام جناب هاشم پور عزیز،سوالی ازتون داشتم که خواستم اینجا بپرسم،

خیلی دیدم تو فروشگاه ع.ط.ر.س.ر.ا و سایتشون پیام گذاشتید،منم به تازگی قراره از این فروشگاه خرید داشته باشم،میخواستم از تجربیاتتون بگین که چند تا عطر خریدین از اونجا و در کل نظر شمارو جلب کرد عطرای این فروشگاه؟،از لحاظ سلامت محور بودن چطور؟،حساسیت و واکنش آلرژیک نداشتین؟

سلام جناب جواهری نازنین

والا من حدود ۵ بار خرید داشتم ازشون

از لحاظ کیفیت عطریایی به نظر میاد اسانس های غلیظ 

استفاده میکنن در محصولات ع.ط.ر.س.ر.ا.ی.ی

خودشون و کارشناسان مربوطه اذعان دارند

تمام محصولات بازطراحی فوق حرفه ای از برندهای معروف است،

یعنی این شرکت تمامی نت های مربوطه را خریداری میکنن،

بعد با دستگاه های فوق پیشرفته عطر مورد نظر را بازطراحی میکنن،حالا درست بودن این مسئله نیاز به تحقیقات بیشتری را میطلبه،ولی من دو سه مورد ادکلن های مورد علاقمو این سبکی 

یعنی مدل ع.ط.ر.س.ر.ا خریداری کردن کیفیت تقریبا خوبی داشت یعنی از لحاظ حس نزدیکی رایحه به کار و ادکلن اورجینال، 

که متأسفانه همین دو سه مورد مورد علاقه ام از گردونه بازطراحی 

حذف شدن و مدیریت گفته بودن که مواد اولیه موجود نیست یا 

اینکه طرفدار خاصی ندارن،

نکته ای که هست این که محصولات گرم و تلخ یا گرم تند 

یا کلا محصولات گرم این شرکت برای من گاهی به صورت جزئی 

نفس تنگی میاوُرد حالا نمیدونم به خاطر غلظت بالای محصول بود،

یا اینکه عوارض آلرژیک واقعا دارن که ما بدون اطلاع هستیم 

از این گونه موارد

سلام جناب جواهری نازنین

بعد با دستگاه های فوق پیشرفته عطر مورد نظر را بازطراحی میکنن،حالا درست بودن این مسئله نیاز به تحقیقات بیشتری را میطلبه،ولی من دو سه مورد ادکلن های مورد علاقمو این سبکی 

یعنی مدل ع.ط.ر.س.ر.ا خریداری کردم کیفیت تقریبا خوبی داشت یعنی از لحاظ حس نزدیکی رایحه به کار و ادکلن اورجینال، 

اینکه طرفدار خاصی ندارن،

از این گونه موارد

در پاسخ به هاشم پور :

سلام جناب جواهری نازنین

یعنی مدل ع.ط.ر.س.ر.ا خریداری کردم کیفیت تقریبا خوبی داشت یعنی از لحاظ حس نزدیکی رایحه به کار و ادکلن اورجینال، 

اینکه طرفدار خاصی ندارن،

از این گونه موارد

بی نهایت سپاسگزارم بابت توضیحتون❤💫

فرهاد فرهاد
1405/02/19

درود جناب هاشم پور عزیز

ببخشید بنده هم سوال بی ربط با پرسش شما میپرسم، وادی الخلیج رو تست نداشتم متاسفانه.

در مورد تست محصولات عطرسرایی فرمودید که گاهی تنگی نفس براتون میاورد. آیا (در صورت استفاده) برا عطرهای شرکتی عربی مثل الحمبرا، لطافه و افنان و... هم این مشکل رو داشتید؟

بنده حساسیت دائم دارم و همیشه از اسپری های کورتواستروئید استفاده میکنم و در کل حساسم به کیفیت عطرها برا همین میترسم برم سمت عطرهای امارتی (هرچند جدیدا به خاطر شرایط اقتصادی دارم بیشتر سرچ و تست میکنم). توی عطرهای امارتی که تست داشتم روایحی مثل چری های تام فورد یا توباکو وانیل و... حساسیتم رو تشدید و تنگی نفس جزئی گرفتم (که این عطرها برا افنان و الحمبرا بودن).

متاسفانه توی عطرهای اصلی هم چندوقتیه (آمور عود سیلور بیرچ) برام حساسیت زا شده. عطری که یکی از تاپ تن هام هست و خیلی دوستش دارم

در پاسخ به فرهاد :

درود جناب هاشم پور عزیز

ببخشید بنده هم سوال بی ربط با پرسش شما میپرسم، وادی الخلیج رو تست نداشتم متاسفانه.

در مورد تست محصولات عطرسرایی فرمودید که گاهی تنگی نفس براتون میاورد. آیا (در صورت استفاده) برا عطرهای شرکتی عربی مثل الحمبرا، لطافه و افنان و... هم این مشکل رو داشتید؟

بنده حساسیت دائم دارم و همیشه از اسپری های کورتواستروئید استفاده میکنم و در کل حساسم به کیفیت عطرها برا همین میترسم برم سمت عطرهای امارتی (هرچند جدیدا به خاطر شرایط اقتصادی دارم بیشتر سرچ و تست میکنم). توی عطرهای امارتی که تست داشتم روایحی مثل چری های تام فورد یا توباکو وانیل و... حساسیتم رو تشدید و تنگی نفس جزئی گرفتم (که این عطرها برا افنان و الحمبرا بودن).

متاسفانه توی عطرهای اصلی هم چندوقتیه (آمور عود سیلور بیرچ) برام حساسیت زا شده. عطری که یکی از تاپ تن هام هست و خیلی دوستش دارم

درود جناب فرهاد نازنین 

والا محصولات ع.ط.ر.س.ر.ا.ی.ی 

یه مورد بود به نام جیوانچی پلی اینتنس 

گاهی برام نفس تنگی میاورد،البته دیگه استفاده ندارم از محصولات ع.ط.ر.س.ر.ا.ی.ی، شرکت عربی هم استفاده خاصی نداشتم تا الان ولی حدود ۵ سال پیش دو مورد فراگرنس خریداری کرده بودم که کیفیت نسبی داشتن،ولی حساسیت خاصی بهشون پیدا نکردم حتی در تعداد پاف بالا،ناگفته نماند جدیدا دو مورد باز 

فراگرنس خریداری کرده بودم که کیفیت و تشابه جالبی به کار اصلی داشتن،ولی وقتی روی لباس قسمت‌های نزدیک به بینی 

اسپری میکردم حدود ۵ درصد احساس می‌کردم هم مصنوعی رایحه،هم این که گاهی حالت تهوع بهم دست میداد،حالا نمیدونم 

من به این موارد حساسم یا اون نت های مصنوعی همچین حالتی ایجاد میکنه،کارهای الحمبرا برادرم استفاده میکنن حالا از دور بوی اونا استشمام میکنم حساسیت خاصی بهشون ندارم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟